Verwachte boeken die ik wil lezen in 2020

boeken die ik wil lezen in 2020 craving pages

Elke vrijdag organiseert Joost (nerdygeekyfanboy.com) de Friday Five rondom een boek-gerelateerd thema. Deze week is het thema: Boeken die je wil lezen in 2020.

Na mijn enorme bestelling in de Amazon uitverkoop durf ik nauwelijks nog te kijken naar nieuwe boeken. Toch staan er een aantal boeken erg hoog op mijn verlanglijstje. Sommige daarvan staan zelfs al in pre-order. Welke dat zijn vertel ik je in de Friday Five van vandaag.

boeken die ik wil lezen in 2020 craving pages

The Glamourist van Luanne G. Smith

In het vervolg op The Vine Witch gaat Yvette graven in haar mysterieuze familiegeschiedenis met behulp van Elena; de vine witch die centraal stond in het eerste boek.

Omdat: het eerste boek diepe indruk op mij heeft gemaakt. Ik hou echt van de sfeer van historisch Frankrijk, wijnplantages en hekserij. Dit boek doet dat alles eer aan.

De Mitford-Moorden 2: Pamela van Jessica Fellowes

Het verjaardagsfeest van Pamela Mitford eindigt in een ramp wanneer Adrian Curtis een dodelijk val maakt. Al snel heeft de politie een verdachte op het oog. Maar Louisa Cannon en de Mitford meiden zijn niet zo zeker van haar onschuld.

Omdat: het eerste deel ronduit heerlijk was. Ik vond het echt heerlijk om een murder mystery te lezen die zich afspeelt in de roaring twenties en in het huishouden van zo’n veelbesproken gezin als de Mitfords.

What You Wish For van Katherine Center

Samatha is dolgelukkig met haar baan op een kleuterschool tot een oude vlam wordt aangenomen als nieuwe directeur die de boel wel eens even komt moderniseren. Opeens gaat Samatha met veel minder plezier naar haar werk.

Omdat: het een nieuw boek van Katherine Center is en hoewel ik nog maar net kennis heb gemaakt met haar werk ben ik nu al enorm fan van haar boeken. Ik wil ze gewoon allemaal lezen! Plus, de cover is natuurlijk prachtig.

Riven Knight van Devney Perry

Nu ze eindelijk weet wie haar echte vader is Genevieves lot onlosmakelijk verbonden met dat van haar nieuwe familie. Zo woont ze in het appartement boven de garage van haar halfbroer, waar ze wordt beschermd voor een killer on the loose door een knappe, vreemdeling… die tevens haar man is.

Omdat: het eerste deel in de Tin Gypsy reeks diepe indruk op mij heeft gemaakt. Ik vond het zo’n lekker boek. I love it als de focus van een romantisch verhaal meer ligt op de spanning dan op de expliciete scenes.

My Calamity Jane van Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows

Na My Lady Jane en My Plain Jane komt volgend jaar eindelijk een nieuw deel uit in deze geweldige reeks van de Lady Janies. Dit keer speelt het verhaal zich af in het wilde westen. Calamity wil herinnerd worden en vind dat iedereen die een legende wil worden het maar gewoon moet worden! Yeeehaaaw!

Omdat: ik hou van alle eerdere boeken in deze reeks. Ze zijn geschreven vol humor en met een dikke knipoog naar onze geschiedenis en ik aanbid deze boeken!

Nu jij…

  • Naar welke nieuwe 2020 releases kijk jij nu al uit?
  • Heb je al boeken in pre-order staan voor het nieuwe jaar?
  • Komen er vervolg-delen uit van series die je volgt?

Ik vrees voor een langere wishlist naar aanleiding van jullie reacties, maar ik wil het toch graag weten!

4 thoughts on “Verwachte boeken die ik wil lezen in 2020

  1. Ik maak heel bewust geen TBR (deels ook omdat ik afhankelijk ben van de bieb). Wel heb ik een wensenlijstje bij de bieb, als ik zin heb in een boek reserveer ik het daar. Komt het vanzelf naar me toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.