Unboxing Valentijnsswap

Valentijnsswap kwante 2019 kaart craving pages

Zoals ik jullie al vertelde in de post – leestips voor Valentijnshaters – is de swap die Kwante organiseerd eigenlijk het enige wat ik extra leuk vind aan 14 februari. Niet dat ik anti-liefde ben of zo, maar ik vind het idee van een dag waarop je extra romantisch of lief moet zijn gewoon een beetje dom. Je bent toch het hele jaar door geliefden of vrienden?

Maar goed, gisteren was het dus zover: we mochten ons swappakketje eindelijk uitpakken. Ik was heel erg benieuwd want voor een swap waarbij je eigenlijk alleen maar een kaartje en een boek hoefde te sturen vond ik het wel een vrij grote doos. Het was een opvallende verschijning in het mooie valentijnspapiertje waardoor ik het wel heeeel erg moeilijk vond om tot 14 februari te wachten met openmaken. Zijn jullie benieuwd naar wat ik kreeg?

Valentijnsswap kwante 2019 kaart craving pages

Dit is het kaartje wat ik vond in de doos. Supercute en die hartjes zijn mega aaibaar. Ook het berichtje wat mijn secret cupid erin schreef vond ik erg leuk. Hij/zij(?) heeft zijn of haar identiteit niet verklapt. Dus ik ben wel heel erg benieuwd wie ik mag bedanken voor deze toffe swap.

Zoals ik al vertelde was bij deze swap alleen een boek en een kaartje verplicht en de rest was voor good karma. Bij het openmaken van de doos ontdekte ik al snel dat mijn secret Cupid een heleboel goede karma te wachten staat. Er zat zoveel leuks in. En alles was ook onwijs vrolijk verpakt. Het was echt een feestje in mijn brievenbus. Ik werd er spontaan vrolijk van.

Valentijnsswap kwante 2019 cadeautjes craving pages

Om te beginnen natuurlijk het het boek: The Romantics van Leah Konen stond al heel erg lang op mijn verlanglijstje. Deels omdat ik de cover supercute vind, maar ook omdat ik de samenvatting heel erg veelbelovend vind klinken. Het verhaal wordt – denk ik – verteld vanuit het perspectief van een onbekende verteller wiens vriend Gael een hopeloze romanticus is die verliefd is op de verkeerde. De verteller besluit daarom zelf voor Cupido te spelen.

Is dit niet het meest passende boek voor een Valentijnsswap?

Op het kaartje vertelde mijn geheime Cupido al dat er ook een cadeautje in de doos zat voor Noud. Hij vond het superleuk om zijn eigen boekje uit te mogen pakken en hoe toevallig: ik ben pas begonnen met het sparen van de Kikker-boeken van Max Velthuijs en deze hadden we nog niet.

Er zat ook een doos met luxe bonbons in de doos die ik voor wat eigen bookkarma heb gedeeld met Noud en een vriendin van me aangezien ik zelf niet zo’n chocoholic ben. Of nee, ik ben een chocoholic wat betreft pure chocolade of chocolade met zeezout. Anders vind ik het al snel te zoet. Maar het was wel een heel erg attent extraatje waar ik erg blij mee werd.

Met thee maak je me dan weer wel altijd blij. Ik ben een echte theedrinker. Ik drink eigenlijk bijna nooit iets anders dan thee en water. Dit smaakje had ik nog nooit geprobeerd, maar het was lekker! Een fijne herinnering aan waarom ik zo van de thee van Clipper houd.

Verder zat er een rekbare boekenkaft in het pakket die erg goed van pas komt wanneer ik een boek mee op pad neem. In plaats van een hardcover gebruik ik de kaft als een soort booksleeve. In beide kanten past perfect een paperback! Superhandig onderweg.

En als laatste zat er een setje van drie magnetische boekenleggers in mijn pakket waar ik heel blij mee ben aangezien ik aan de lopende band boekenleggers verlies. Magnetische boekenleggers zijn daarom mijn favoriet. En deze zijn extra mooi met quotes en afbeeldingen van Shakespeare erop.

Ik ben enorm verwend door mijn Cupido en aangezien ik niet weet wie je bent hoop ik dat mijn bedankje je alsnog bereikt via Facebook of wellicht lees je dit. In dat geval: Superbedankt lieve Cupido! 😀

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

One thought on “Unboxing Valentijnsswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.