Unboxing Summerswap

summer swap thee craving pages

Al verschillende jaren organiseert Kwante (KwanteInWonderland) regelmatig een hele leuke boekenswap. Deelnemers worden gekoppeld aan een maatje en gaan aan de slag om voor elkaar een heel tof verrassingspakket samen te stellen.

Ik heb al een paar keer meegedaan en ook de Summerswap wilde ik niet missen. Omdat deelnemers al enkele maanden van tevoren de naam en wishlist van hun lootje gemaild krijgen van Kwante heb je ruim de tijd om er iets moois van te maken, en mijn maatje heeft absoluut het beste gemaakt van die tijd, want toen ik mijn pakketjes een voor een uitpakte raakte ik steeds meer ontroerd en onder de indruk van de fantastische, persoonlijke inhoud. Kijk maar eens mee…

summerswap inhoud verpakt craving pages

Toen ik mijn doos open had gemaakt kwamen al deze cadeautjes tevoorschijn. Ik was oprecht sprakeloos. Wat veel! Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Gelukkig heb ik een goede assistent die wel raad weet met cadeautjes hehehe. En dus liet ik Noud naar hartenlust helpen met uitpakken.

summer swap uitgepakt bellenblaas craving pages

Meneer wist precies welk pakketje hij moest hebben want als eerste pakte hij een six-pack bellenblaas uit. Meneer ging helemaal uit zijn dak van blijdschap en zijn mama ook, want ik vind het superleuk wanneer mijn maatjes ook een kleinigheid voor Noud insluiten. Verder vonden we een setje bookstagram kaarten, een geurkaars, een hele mooie verenpen, een to-do-list blokje, een notitieboekje, een setje balpennen en ijsblokjes voor als ik in de toekomst ooit een diepvries aanschaf šŸ˜….

summer swap thee craving pages

Ik gilde toen ik de print zag van Klaus. Sinds The Umbrella Academy op Netflix staat heb ik de serie al drie keer van begin tot eind gekeken en ben momenteel bezig aan binge nummer vier. Ik kan inmiddels al de meeste teksten met de cast meepraten. Wat een geweldige serie! En Klaus. Tja, dat is toch wel mijn favoriete karakter. Deze print krijgt een ereplaats op mijn wall of inspiration.

Er zaten ook twee heerlijke theeĆ«n in van Oriandle; de booklover thee en de Hufflepuff thee. Ik heb de booklover thee inmiddels geproefd en hij is superlekker! Komende woensdag bespreek ik deze thee in mijn WensThee artikel. Verder kwamen er waterballonnen tevoorschijn, en een hele gave iron-on patch van een typemachine met de tekst “born to write”.

summer swap theemuts craving pages

Mijn aller-, aller-, ALLERFAVORIETSTE ding ooit is toch wel de geweldige theemuts met de cover van een van mijn lievelingsboeken erop genaaid; Carry On van Rainbow Rowell. Ik was echt helemaal flabberghasted toen ik deze schoonheid uit de verpakking haalde. Ik wilde meteen thee gaan zetten zodat ik hem kon gebruiken. Wat een machtig, prachtig cadeau. Ik heb geen woorden.

Er zaten ook toffe stickers, pastel markeerstiften en een boekenlegger in de doos en hoewel ik die stuk voor stuk superleuk vond kon ik eigenlijk alleen nog maar mijn mooie nieuwe theemuts verliefd aan blijven staren.

summer swap boeken craving pages

In mijn pakket zaten deze twee boeken: Royals van Rachel Hawkins en 99 Percent Mine van Sally Thorne. Ik ben zo blij met deze boeken! The Hating Game van Sally Thorne was superleuk dus ik heb hoge verwachtingen van haar nieuwste boek. Royals heb ik inmiddels al gelezen als audioboek, maar omdat ik het wat lastig te volgen vond omdat er zoveel in gebeurde wilde ik ook nog heel graag een fysiek exemplaar om te lezen voordat ik in het nieuwste boek Her Royal Highness ga beginnen.

summer swap kaartje craving pages

Ik wil ook hier nogmaals mijn maatje vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor de liefde en aandacht die zij in dit pakket heeft gestoken. Je hebt me enorm verwend en ik durf niet eens meer mee te doen aan een volgende swap want deze kan volgens mij nooit meer overtroffen worden. Superbedankt!

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

One thought on “Unboxing Summerswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.