Snuffelen in de shop #02: Artisanal Ané

snuffelen in de shop artisanal ané sleeve in gebruik craving pages

Met de groeiende populariteit van young adult boeken en series zijn er ook immens veel toffe creatievelingen een (Etsy) shop begonnen om hun fandom gerelateerde goodies aan de man te brengen. Met zo’n groot aanbod is het soms lastig om het kaf van het koren te scheiden en daarom behandel ik vanaf nu maandelijks een toffe verkoper en hun creaties op mijn blog. Deze week bespreek ik Artisanal Ané.

Waarschijnlijk is de hel dan eindelijk overgevroren want deze verstokte Kobo-fan is overgestapt naar een Kindle ereader. Niet omdat ik niet tevreden ben over Kobo, maar om de eenvoudige reden dat de Kindle (die sowieso al goedkoper is) onlangs dik twintig euro was afgeprijsd. Tja, dat kon deze boekenwurm niet weerstaan. Daarnaast zijn ebooks vaak ook nog eens voordeliger in de Kindle store dan in de Kobo store, maar dat is een rant voor een andere dag.

snuffelen in de shop artisanal ané sleeve kaartje craving pages

De winkel

Natuurlijk wil ik goed voor mijn Kindle zorgen en dus ging ik op Etsy op zoek naar een mooie sleeve. Ik had drie belangrijke eisen: de sleeve moest stevig zijn (dus gevoerd met een foam-materiaal), het moest passen bij mijn fandom-minnende persoonlijkheid én hij moest groot genoeg zijn om mijn Kindle mét sleepcover te huisvesten.

In het verleden heb ik eens een booksleeve besteld online, maar die stelde me nogal teleur bij binnenkomst omdat hij nauwelijks was gevoerd. Het was gewoon een slappe zak. Het had wel een leuk printje, maar bood nauwelijks bescherming aan mijn boeken. Dit keer was ik dus mega-kritisch aan het shoppen.

Mijn aandacht werd al snel getrokken door een winkel uit Londen: Artisanal Ané. In het bijzonder door de prachtige sleeve met glas-in-lood Belle & het Beest print. Ik was in love!

snuffelen in de shop artisanal ané sleeve uitpakken craving pages

De bestelling

De bestelling was binnen no time geplaatst dankzij bemiddelaar Etsy. In de shop en bij ieder artikel wordt duidelijk vermeld dat de eigenaresse ongeveer 7-8 werkdagen nodig heeft om je bestelling te maken. Daarna wordt het zo spoedig mogelijk verzonden en hangt het af van de postdienst wanneer het bij je binnen is.

Ik plaatste mijn bestelling op 23 oktober. Op 3 november ontving ik bericht dat mijn bestelling was afgehandeld en onderweg was naar Nederland. Op 12 november lag hij in de brievenbus. In het echt nog mooier dan op de foto’s. De sleeve was verpakt in een beschermende luchtkussenenveloppe en ingezwachteld met sierlijk vloeipapier. Het was echt een cadeautje om uit te pakken.

snuffelen in de shop artisanal ané sleeve craving pages

Waardering

En zo ziet de sleeve eruit. Ik vind hem echt beeldschoon. De binnenkant van de sleeve is geel, net als de drukknop. Een kleurrijke verschijning dus. Verder is hij prachtig afgewerkt. Ik heb er werkelijk geen kwaad woord over te zeggen.

Je moet natuurlijk een beetje geduld opbrengen voor een bestelling van overzee, maar deze prachtige sleeve maakt dat de moeite meer dan waard. De shop is momenteel helaas met vakantie, maar wanneer ze weer terug is zal ik zeker ook een boeksleeve (of twee, of drie :D) bij haar bestellen.

Wil jij ook eens snuffelen in deze shop? Volg dan deze link.

Nu jij…

  • Lees jij ook wel eens digitaal?
  • Waarom wel/niet?
  • Ben jij erg beschermend naar je boeken toe?
  • Of houd je juist van boeken met leessporen?

Laat een reactie achter en let me know!

2 thoughts on “Snuffelen in de shop #02: Artisanal Ané

  1. Oh, die is mooi. Ik was deze print al enkele keren tegengekomen als booksleeve maar nog geen kleinere versie voor een ereader. Zelf heb ik nog steeds een Kobo en hij zit in een paars hoesje zodat ik hem niet telkens moet uitpakken. Maar die effen hoes ziet er natuurlijk wel een pak minder uit dan die mooie Beauty and the Beast-verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.