Series waar ik naar uitkijk in 2020

series die ik wil kijken in 2020 craving pages

Elke vrijdag organiseert Joost (nerdygeekyfanboy.com) de Friday Five rondom een boek-gerelateerd thema. Deze week is het thema: Series waar ik naar uitkijk in 2020.

Ik ben niet iemand die heel veel verschillende series volgt, maar aangezien een aantal van mijn lievelingsprogramma’s vorig jaar zijn afgelopen heb ik wel weer wat ruimte voor iets nieuws. Zo heb ik van The Witcher inmiddels het hele eerste seizoen al verslonden en het derde (en laatste 😭) seizoen van Anne met een ‘E’ heb ik in twee dagen uitgekeken. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat het komende jaar voor ons in petto heeft.

series die ik wil kijken in 2020 craving pages

The Umbrella Academy seizoen 2

Ongeduldig als ik ben voor de verschijning van het tweede seizoen van The Umbrella Academy heb ik het eerste seizoen inmiddels al vijf keer beginged. Wat een fantastische serie en wat zet Robert Sheehan een fantastisch personage neer! Ik ben razend benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft voor deze superheldenfamilie.

Anne met een ‘E’ seizoen 3

Zoals ik al zei heb ik dit seizoen inmiddels al gebinged, maar aangezien het in januari op Netflix werd gezet telt hij natuurlijk gewoon mee! Ik weet nog goed dat ik deze serie niet bepaald met open armen heb ontvangen (in mijn hoofd ís Megan Followes gewoon Anne Shirley), maar uiteindelijk heb ik moeten toegeven dat de serie op zichzelf gewoon fantastisch is. Ik hoop dan ook zo hard dat het derde boek uit de Anne van het Groene Huis reeks snel uit komt in het Nederlands, want ik kan mijn kindred spirit echt niet lang missen.

The Handmaid’s Tale seizoen 4

Een serie die ik al volg sinds het prille begin is The Handmaid’s Tale. Ieder seizoen eindigt op een cliffhanger, maar die van seizoen drie vond ik bijzonder bruut. Ik brand echt van nieuwsgierigheid naar hoe het verder gaat met June (ervan uitgaande dat ze überhaupt nog leeft.

Lizzie McGuire

Al sinds de aankondiging van de terugkeer van Hillary Duff als Lizzie McGuire in de gelijknamige televisieserie krijg ik de originele theme song maar niet uit mijn hoofd. Maar dit is een oorwurm waar ik oprecht van geniet. Lizzie McGuire is echt een stukje jeugdsentiment waar ik dolgraag mee wordt herenigd. Ik kan dan ook niet wachten tot Disney+ de nieuwe afleveringen lanceert.

The Magicians seizoen 5

Nog een serie waar ik maar geen genoeg van kan krijgen is The Magicians. Al sinds het eerste seizoen ben ik verknocht aan de ietwat absurde, bovennatuurlijke reeks. Ik ben iemand die houdt van series die zichzelf niet té serieus nemen en deze serie past daarom ook perfect in mijn straatje. De show is spannend, bevat toffe personages (ik hou van Margot en Elliot) en de humor varieert van flauwe dadjokes tot schuine moppen waar je rode oortjes van krijgt. I love it! Geef me seizoen 5 nu please!

Neem ook een kijkje op de blogs van andere deelnemers aan de Friday Five…

Nu jij…

 • Welke series volg jij al vanaf het begin?
 • Welke afgelopen/afgelaste series mis jij het hardst?
 • Welk boek verdient volgens jou écht een televisieserie?

Ik ben nog steeds op zoek naar toffe Netflix en Amazon Prime aanraders, dus laten we gezellig serie-tips uitwisselen in de reacties hieronder.

5 thoughts on “Series waar ik naar uitkijk in 2020

 1. Ow ja Lizzie Mcguire die was ik helemaal vergeten!!! Zo’n leuke serie. Een serie die ik al vanaf het begin volg is Supernatural. Man kan wel janken als ik bedenk dat dit het allerlaatste seizoen is.

 2. Wel leuk ik ben op dit moment Breaking bad aan het Bingen. Criminal Minds en Doctor Who zijn weer begonnen daar ben ik erg blij mee.
  De serie Toon was voor mij vorig jaar een aangename verrassing maar volgens mij gaat die niet verder volgens mij.
  Van mij mogen de serie boeken van Eragon (de Erfenis saga) verfilmd worden als tv serie als opvuller voor Game of Thrones.
  Een tip is the Kominsky method.

 3. We hebben sinds december Netflix. Eerst een maand om te testen en eerder deze week hebben we alvast met een maand verlengd. Het voorbije jaar zag ik niet zoveel televisie maar die laatste maand kwam daar dus wel verandering in en zag ik zowel Virgin River als The Witcher (die we hier zelfs beter vonden als Game of Thrones alleen is het een beetje vervelend dat ik dat ene liedje niet uit mijn hoofd krijg). Ondertussen ben ik ook aan de Umbrella Academy begonnen maar de voorbije dagen heb ik niets meer gezien dus ik zal me er nog eens voor moeten neerzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.