Series die ik dit jaar wil zien

25 januari 2019

Series die ik dit jaar wil zien

25 januari 2019

Elke vrijdag organiseert Joost (nerdygeekyfanboy.com) de Friday Five rondom een boek-gerelateerd thema. Deze week is het thema “Series die ik in 2019 sowieso wil kijken”.

Ik beweer altijd dat ik weinig televisie kijk, maar bij het maken van dit lijstje kwam ik tot de ontdekking dat ik meer kijk dan ik dacht. Het viel nog niet mee om de lijst tot vijf series te beperken. Maar dit zijn de televisieseries die ik sowieso ga kijken in 2019…

Game of Thrones seizoen 8

En ik heb het gisteren nodig! Man oh man, wat duurt het wachten lang op dit finale-seizoen. Ik kan het gewoon niet aan! Er zijn geen woorden voor om te omschrijven hoe nieuwsgierig ik ben. Uit angst voor spoilers ga ik niet uitwijden over mijn feels over het vorige seizoen, maar zeg alleen wat een wrede wacht!

The Blacklist seizoen 1 en verder

Onlangs ben ik begonnen met het kijken van The Blacklist. Deze serie zag ik steeds maar voorbij komen in lijstjes op andere blogs, maar op de een of andere manier dacht ik altijd dat het niets voor mij was. Net voor de jaarwisseling keek ik echter een aflevering en ik was onmiddellijk verslaafd. Ik ga deze hele serie bingen op Netflix de komende tijd want een aflevering is simpelweg niet genoeg.

Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 (laatste helft)

Deze serie was de afgelopen jaren – wat mij betreft – het beste op Netflix. Ik vind de muzikale liefdesperikelen van Rebecca echt geweldig om te volgen en de liedjes zijn stuk voor stuk zo aanstekelijk dat ik er elke week weer blij van wordt. Ik heb een dikke crush op Nathaniel al vind ik Greg leuker bij Rebecca. Aaah, ik hou van deze serie. Hij stopt veel te snel.

The Marvelous Mrs. Masel (seisoen 2)

Deze serie kun je kijken op Amazon Prime en hij is zo leuk! Hij speelt zich af in de jaren 50 en volgt een huisvrouw die nadat haar man haar verlaat een carrière in stand-up comedy nastreeft. De serie is geweldig! De dialogen zijn heerlijk rap en adrem en hoofdpersoon

Anne met een ‘E’ (seizoen 3)

Dit is toch wel mijn huidige lievelings-serie. Toen hij werd aangekondigd was ik ervan overtuigd dat niemand de versie van ‘Anne’ kon evenaren die werd neergezet door Megan Follows in 1985, maar Amybeth McNulty doet het fantastisch in de moderne verfilming. Ik geniet van elke aflevering en kijk meestal het hele seizoen in een speciaal daarvoor gereserveerd binge-weekend.

Eervolle vermeldingen gaan naar Stranger Things, Elementary, Outlander en A Discovery of Witches.

Welke series kijk jij graag?

8 Comments

 • Annabel 25 januari 2019 at 12:19

  Crazy ex GIRLFROEND hoor ik ook veel over. Die ga ik ook maar eens op de lijst ZETREN!

  • Joany 31 januari 2019 at 05:34

   Zeker doen! Hij is zo leuk 😊

 • Joost (NerdyGeekyFanboy) 26 januari 2019 at 11:39

  Ik kijk ook ontzettend veel uit naar Game of THrones. Ik ben zo benieuwd wie er op de troon komt! Ik vond het vorige seizoen wel aanzienlijk minder goed (denk ook omdat de boeken nu niet meer worden aangehouden), maar ik ben benieuwd wat dit laatste seizoen gaat brengen.

  • Joany 31 januari 2019 at 05:34

   Ik ben het met je eens over het laatste seizoen. Op de een of andere manier vond ik het een stuk voorspelbaarder dan voorgaande seizoenen.

 • storiesofwonder 26 januari 2019 at 17:13

  Yay iemand die Anne met een E ook mooi vindt!

  • Joany 31 januari 2019 at 05:31

   Het is toch ook een van de puurste series van het moment. Anne is echt mijn kindred spirit 😊

 • Anneke 27 januari 2019 at 21:36

  Ik moet dan ook meteen aan Game of Thrones denken. Ik ben vooral heel erg bang dat het een domper wordt… En ik vind het ook jammer dat Crazy Ex-Girlfriend al bijna stopt, Al vraag ik me wel af hoe lang het een boeiende serie zou zijn geweest als ze door waren gegaan.

  • Joany 31 januari 2019 at 05:23

   Daar heb je ook wel weer gelijk in. Helemaal nu met die nieuwe Greg. Ik vind de nieuwe op de een of andere manier toch minder charisma hebben. Ze stoppen op hun hoogtepunt.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  het einde van elle kennedy cover craving pages

  Het Einde van Elle Kennedy

  Author:

  Er zijn van die auteurs die een spontaan gilletje van blijdschap aan je ontlokken wanneer er een boek van hen verschijnt. Elle Kennedy is zeker zo'n a

  de kleine bakkerij aan het strand van jenny colgan cover craving pages

  De Kleine Bakkerij aan het Strand van Jenny Colgan

  Author:

  Toen ik een poosje geleden het persbericht ontving over de verschijning van De Kleine Bakkerij aan het Strand van Jenny Colgan was ik onmiddellijk e

  het koninkrijk van jess rothenberg cover craving pages

  Het Koninkrijk van Jess Rothenberg

  Het was wel even een bijzonder moment toen het recensie-exemplaar van Het Koninkrijk bij mij op de mat viel. Toen ik namelijk net begon met bloggen

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  35,311 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: