Verleid van K. Bromberg

verleid van k. bromberg craving pages
verleid van k. bromberg cover craving pages
Author:
Genre:
Series:
Publisher:
Title:
Published: 5/NaN/2019
Format: ebook
Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart. Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen. Alles,…

Het is zomer. En op de een of andere manier wil ik in de zomer niets liever lezen dan zwoele, romantische boeken. Gelukkig komt SVM Publishing met een aantal veelbelovende titels waaronder Verleid van K. Bromberg. Als lid van het streetteam van de uitgeverij had ik het geluk deel uit te mogen maken van de blogtour rondom dit verslavende boek. 

Vanaf vijf augustus tot en met elf augustus kun je op verschillende blogs lezen waarom je dit boek toe zou moeten voegen aan je wil ik lezen lijstje. Onderaan dit artikel zal ik linken naar de deelnemende blogs. Mocht je naar Craving Pages zijn verwezen via de blog van een van de andere deelnemers, overweeg dan eens om je op updates te abonneren via Bloglovin' voor heel veel boekgerelateerde content.

verleid van k. bromberg craving pages

Mijn feels...

Wanneer de claustrofobische Rylee tijdens een benefiet per ongeluk opgesloten raakt in een voorraadkast slaat de paniek keihard en genadeloos toe. Maar gelukkig worden haar kreten gehoord door een hele knappe vreemdeling die haar uit haar benarde situatie redt voordat ze zichzelf verliest. Ze is hem zo intens dankbaar - en hij is zo'n ontzettend lekker ding - dat Rylee hem dankbaar in de armen valt en de twee delen een heel pikant moment. Wanneer ze weer bij zinnen komt blijkt de man echter niet alleen over een heerlijk lijf, maar ook een afschuwelijk ego te beschikken. Terwijl Rylee zichzelf ervan probeert te overtuigen dat ze daar enorm op afknapt weten wij als lezer natuurlijk wel beter. Het is het begin van een kat en muis spel om van te smullen.

Verleid was voor mij een perfect boek voor deze zomer; luchtig, romantisch en sexy. Het is een boek dat duidelijk is geschreven volgens een succesformule die zichzelf al lang en breed heeft bewezen in het genre. Helaas maakt dit het boek bij vlagen nogal voorspelbaar en ook de personages komen erg bekend voor. Drukt dat de pret? Absoluut niet.

Rylee mag dan veel gemeen hebben met collega-heldinnen uit andere erotische romans, ze is toch een erg tof personage. Ze werkt in een opvang voor jongens en dit aspect van het verhaal maakte Rylee in mijn beleving net wat interessanter. Ze handelt altijd in de beste interesse voor haar jongens, en daarom mocht ik haar. Zelfs al vond ik haar nogal spontane reactie op haar redding uit de voorraadkast een tikkeltje over the top. 

Haar love interest vond ik persoonlijk iets minder boeiend. Hij is een typische bad boy, die heel goed weet welk effect hij heeft op vrouwen (denk aan de AXE-reclames van een paar jaar geleden). Hij maakt gretig gebruik van die aantrekkingskracht. Op het eerste gezicht lijkt het heel oppervlakkig, maar als lezer ontdek je al snel dat hij seks gebruikt om pijn uit zijn verleden te verbloemen.

Zoals ik al zei; het verhaal volgt een zekere formule. Twee zielen, beschadigd door hun verleden, dreigen troost in elkaar te vinden tot er onvermijdelijk iets mis gaat waardoor je onmiddellijk het vervolg wilt lezen. Er is een goede reden waarom deze formule zo hot is momenteel. En dit is ook zeker een boek waar je het hot van zult krijgen 😉

Fijn om te weten...

  • Triggerwarning voor mensen met claustrofobie, want de angst en het beklemmende wordt echt heel goed omschreven
  • Serieus, ik werd er zelf een beetje benauwd van
  • Het vervolg op Verleid heet Begeerd en zal niet lang op zich laten wachten
  • Hoewel het boek niet superveel sexy times scenes bevat, worden de sekscènes wel lekker laaang uitgerekt
  • Het boek draait dus veel meer om chemie dan om seks
  • Ik kon dat enorm waarderen

Blogtour verleid van k. bromberg craving pages

Blogtour

Ben je nog niet overtuigd? Bezoek dan eens een of meerdere andere stops op de Verleid blogtour van SVM publisching.

Interessesvanrenneke
Indeboekenkast
Diamondpages (Coming soon)
Het leven van een boekenworm (09-08)
JamieLeeZonneveld (10-08)
Readinglife567 (11-08)

Wat is jouw favoriete romantische trope/thema?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.