Van Chanel naar Flanel van Marijke Vos

Wrap up januari 2019 craving pages
Van chanel naar flannel van Marijke Vos cover craving pages
Author:
Publisher:
Published: 11/23/2018
Format: ebook
Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar…

Toen Marijke Vos vorig jaar haar nieuwe boek Van Chanel naar Flanel aankondigde wist ik al meteen dat ik het MOEST lezen. Ik las ook haar vorige boek - toen het nog Start Spreading the News heette - en was heel erg aangenaam verrast door haar fijne schrijfstijl. Ik sprong daarom ook zowat een gat in de lucht toen dit boek als cadeautje in de Hebban adventskalender voorbij kwam. Natuurlijk downloadde ik hem meteen.

Tijdens een leesmarathon mag ik graag een beetje afwisselen met mijn leesvoer. Dus nadat ik een pittige fantasy uit had besloot ik dat een dosis feelgood precies was wat ik nodig had.

Wrap up januari 2019 craving pages

MIJN FEELS...

We maken kennis met runaway bride Jennifer vlak nadat ze haar (ex)verloofde voor het altaar heeft laten staan. Samen met haar zus vlugt ze naar de McDonalds om bij te komen van haar drastische besluit. Doodsbang om haar verloofde of diens vrienden en familie tegen het lijf te lopen besluit ze te vluchten naar haar oom Charlie in Canada om zich daar te herpakken en te besluiten hoe het nu verder moet.

Ik houd ervan dat de boeken van Marijke Vos me steeds weer mee op reis nemen en ook nog eens in het gezelschap van hele toffe personages. Jennifer is een vrouw waar je vanaf bladzijde een voor juicht. Niet alleen omdat ze zo’n dappere beslissing neemt - hoewel op een onfortuinlijk moment -, maar ook omdat haar keuze onmiddellijk een echte powervrouw in haar los maakt ook al heeft ze dat zelf niet in de gaten.

De inwoners van het plaatsje waar Jenny terecht komt laten het echt tot leven komen. Ze zijn kleurrijk, interessant en maken dat je je als lezer net zo welkom voelt als Jennifer. Een van de inwoners in het bijzonder maakt dit verhaal erg interessant *wink wink 😉

Net als bij haar vorig boek had ik ook dit keer meer het gevoel dat ik naar een toffe romkom aan het kijken was dan dat ik een boek aan het lezen was. Het heeft een hele fijne sfeer waardoor ik het jammer vond dat ik het boek zo snel uit had.

Hopelijk hoeven we niet lang te wachten op de volgende Marijke Vos.

Welke feelgood auteurs van eigen bodem vind jij helemaal tof?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.