Mason van Linda Kage

Mason van linda kage craving pages
Mason van linda kage cover craving pages
Author:
Genre:
Publisher:
Title:
Published: 9/3/2013
Format: Paperback
Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om naar de andere kant van het land te verhuizen en officieel mijn naam te laten veranderen in Reese Randall om aan hem te kunnen ontsnappen, betekent nog niet – Ach, wie…

Als lid van het streetteam van SVM Publishing mag ik geregeld nieuwe boeken voor hen recenseren. Dankzij hun heerlijke smaak op het gebied van New Adult is dat zeker geen straf. Deze week doe ik mee aan de blogtour rondom Mason; het eerste deel uit de Verboden Passie reeks... en ik zal je verklappen dat ik me prima heb vermaakt met dit boek.

Ik heb eigenlijk nog maar een keer eerder een romantisch verhaal over een gigolo en dat was nog een vrij onschuldig boek. De boeken van SVM Publishing zijn over het algemeen wat pikanter, dus ik trappelde van ongeduld om te beginnen met lezen.

Mason van linda kage craving pages

Mijn feels...

Het verhaal gaat over Reese, een meisje op de vlucht voor haar verleden. Op de universiteit valt ze als een blok voor de knappe Mason, tot haar vriendin onthult dat hij een kostbaar afspraakje is... Mason is namelijk een gigolo.

Ik werd wel meteen in het diepe gegooid met het eerste hoofdstuk. Hierin maken we kennis met Mason en leren we hoe hij met tegenzin in de wereld van de prostitutie is gerold. Ik kreeg er een brok van in mijn keel en maakte me zorgen over wat zo’n heftige inleiding zou betekenen voor de rest van het verhaal. Maar nadat ik eenmaal kennis maakte met hoofdpersoon Reese wist ik meteen dat dit boek genieten zou worden.

Reese is een erg slimme, sterke meid en ze is veel ruimdenkender dan de andere inwoners van het kleine stadje waarnaar ze is gevlucht. Daardoor past ze zich vliegensvlug aan wanneer haar oppaskindje een meisje van twaalf blijkt te zijn met cerebrale parese. Ze heeft onmiddellijk een klik met Sarah. De echte schrik is het feit dat Sarah’s broer niemand minder is dan de gigolo waarvoor haar nichtje haar heeft gewaarschuwd.

Ik vond het enorm leuk om het verhaal over de ontwikkeling van Reese’ en Masons relatie te lezen. Linda Kage heeft zo’n heerlijke dynamiek weten te creëren tussen het tweetal. Ze zijn aan elkaar gewaagd en dat maakt hun flirterige geheen-en-weer om van te smullen.

Hun relatie ontwikkelt zich ook heel erg natuurlijk, wat ik altijd kan waarderen in een roman. Hoewel er absoluut sprake is van insta-lust tussen de twee zou ik dit boek toch een slow burn romance durven te noemen, want beide moeten nog wat persoonlijke hindernissen overwinnen voordat ze samen kunnen zijn.

Het is lang geleden dat ik zat te squeeee-en tijdens het lezen van een boek, maar met Reese’  gevatte opmerkingen kon ik mezelf niet bedwingen. Ik heb echt genoten van het boek en kijk enorm uit naar de overige delen in deze serie.

Fijn om te weten...

  • Triggerwarning voor: gedwongen prostitutie (chantage), stalking, huiselijk geweld.
  • Deel 1 van de Verboden Passie reeks
  • Voor een new adult boek bevat het niet overmatig veel seks
  • Wel een heleboel flirterige toespelingen op seks
  • De hoofdpersonen groeien nader tot elkaar mede dankzij Harry Potter
  • Als je wilt weten hoe dat precies werkt dan moet je echt dit boek lezen
  • De finale was een beetje ‘wild’ er gebeurde naar mijn mening iets te veel in te korte tijd
  • Maar dat is heel persoonlijk

Blogtour mason van linda kage

Blogtour

Ben je nog niet overtuigd? Bezoek dan eens een of meerdere andere stops op de Mason blogtour van SVM publisching.

Het leven van een boekworm
@jamieleezonneveld
bookstamel
readinglife567
diamondpages
interessesvanrenneke (30-08)
in de boekenkast (31-08)
Wie is jouw favoriete NA auteur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.