Gevallen dromen van Sarina Bowen

gevallen dromen van sarina bowen craving pages
gevallen dromen van sarina bowen cover craving pages
Author:
Genre:
Published: 5/28/2019
In een oogwenk veranderde mijn leven. Het was de bedoeling dat ik aan mij studie zou beginnen als lid van het dameshockeyteam van Harkness. In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus. Alles aan mijn nieuwe leven is moeilijk en er is maar een persoon die dat snapt. Tegenover mijn kamer zit namelijk de enige andere studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden. En daar woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley. Zijn…

Iedereen die een beetje bekend is in de wereld van New Adult boeken heeft wel eens van Sarina Bowen gehoord. Ik was daarop geen uitzondering. Toch had ik nog niets van deze auteur gelezen voordat het nieuwe boek van uitgeverij SVM Publishing op mijn digitale deurmat viel.

Ik was natuurlijk enorm enthousiast om het boek te lezen, maar ook een beetje nerveus. Door wat ik al over de schrijfster had gehoord waren mijn verwachtingen torenhoog, en we weten volgens mij allemaal wel dat dit een gevaarlijke valkuil kan zijn. Ik had me nergens zorgen over hoeven te maken, want het werd al vrij snel duidelijk dat dit een van mijn nieuwe lievelings NA boeken zou worden.

Disclaimer: Ik heb dit boek gratis ontvangen van de uitgeverij in ruil voor mijn eerlijke review. 

gevallen dromen van sarina bowen craving pages

Mijn feels...

Corey's leven verandert drastisch wanneer ze na een ernstig ongeluk in een rolstoel beland. In plaats van zich aan te sluiten bij het dameshockeyteam op de universiteit moet ze al haar tijd investeren in leren revalideren. Ze ontmoet Adam Hartley, die net als haar wat minder mobiel is dankzij een gecompliceerde beenbreuk. Naarmate de twee meer en meer tijd met elkaar doorbrengen bloeit er iets op tussen de twee. Maar Hartley's vriendin is niet hun enige hindernis op de baan. Want hoe ga je om met de wetenschap dat de jongen waar je van houdt over een paar maanden weer de sport uit kan oefenen waar je zelf ook zo van hield terwijl je zelf waarschijnlijk nooit meer op de ijzers zult staan.

Wauw. Wauw. WAUW! Wat was dit een heerlijk boek. Ik was een beetje bang dat mijn verwachtingen misschien iets te hooggespannen waren, maar ik had de spanning gerust nog wat op kunnen voeren want dit boek was alles! Het was erg gemakkelijk om me te verplaatsen in hoofdpersoon Corey, ook al heb ik zelf nooit ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. Haar persoonlijkheid raakte gewoon iets in mij. Ik denk dat het komt omdat ze in dit boek geen seconde wordt neergezet als een afhankelijk slachtoffer van een situatie waar ze niets aan kan doen. Ze wordt neergezet als een heldin die zichzelf heeft opgeraapt nadat het leven haar een gruwelijke tegenslag heeft toegeworpen. Haar weigering om te settelen voor een slachtofferrol vond ik inspirerend en zo stoer.

Hartley is het type wat je hart steelt vanaf het eerste hoofdstuk, maar dan wel eentje die ik zag als een sexy sukkel. Want deze jongen had - in mijn mening - echt de grootste oogkleppen op wat betreft zijn afschuwelijke vriendin. Normaal gesproken ben ik enorm 'anti-boekenwaarinvreemdwordtgegaan', maar kennelijk weet Sarina Bowen mij mijn normen en waarden opzij te laten zetten tot op het punt dat ik letterlijk tegen mijn boek zit te schreeuwen dat hij die heks onderhand eens moet dumpen.

De chemie tussen de hoofdpersonen spat van de pagina's, maar er gebeurt eigenlijk vrij weinig op romantisch vlak. En ik heb een zwak voor dit soort slow burn romance verhalen. Verhalen waarin eerst een sterke kameraadschap wordt bevestigd voordat het de personages duidelijk wordt dat ze eigenlijk wat meer voor elkaar voelen. I love it. 

Mocht je net als ik fan zijn van extreem goed uitgewerkte romantiek dan is Gevallen Dromen een echte must read voor op je TBR lijst. Bereid je er wel op voor dat je hoogstwaarschijnlijk halsoverkop verliefd wordt.

Fijn om te weten...

  • Gevallen dromen is het eerste deel in The Ivy Years van Sarina Bowen
  • Inmiddels bestaat deze reeks al uit vijf boeken
  • Waarvan nu dus eindelijk het eerste deel is vertaald
  • Met dank aan SVM Publishing
  • In elk boek staat een ander koppel centraal
  • Ik ben bereid je te smeken om dit boek te kopen in de hoop dat dat de verschijning van deel twee bespoedigd
  • Serieus zeg maar waar ik moet knielen
  • Please koop het!

gevallen dromen van sarina bowen blogtour craving pages

BLOGTOUR

Ben je nog niet overtuigd? Bezoek dan eens een of meerdere andere stops op de Gevallen Dromen blogtour van SVM publishing.

Ramonaleest
Interessesvanrenneke (27-09)
Readinglive (28-09)
Nakitaslibrary (29-09)
Thrillersandmore (29-09)

Van welke NA auteur durf jij blind nieuwe boeken te kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.