Flirten met de baas (Flirten met serie, #1) – Natasha Madison

Flirten met de baas natasha madison craving pages
Flirten met de baas natasha madison cover craving pages
Genre:
Publisher:
Published: 2/22/2018
Format: ebook
Eén blik, één aanraking. Eén nacht. Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Je kunt niet weten wat je mist als je iets nooit hebt ervaren. Dankzij Natasha Madison weet ik nu wat ik zo enorm miste in vele New Adult en Erotische romans; humor. Sinds kort heb ik het digitaal lezen herontdekt en door mijn plotselinge genre-voorkeur-switch (mijn maak is nogal opvliegend) snakte ik naar een fijn pikant verhaal. Flirten Met de Baas van Natasha Madison maakte me voldoende nieuwsgierig om het boek aan te schaffen. Net op tijd, want niet veel later werd ik geveld door een flinke koorts en kon ik me lekker een dagje in bed verschansen met het boek.

Flirten met de baas natasha madison craving pages

Het verhaal volgt Austin en Lauren. Hij is een succesvolle maar nogal zelfingenomen zakenman die duidelijk nooit etiquette heeft geleerd van zijn moeder en zij is een recentelijk gescheiden moeder die na lange tijd opnieuw haar eerste wankele passen waagt op de werkvloer (weliswaar in erg fancy schoeisel, maar toch...).

Ik weet niet helemaal zeker wat ik vooraf van dit boek verwachtte. Natuurlijk had ik wel een beetje op een soort kat en muis-spelletje gerekend, maar een regelrechte kantoorlog zag ik niet aankomen. Wel een hele leuke oorlog trouwens, want de poetsen die Lauren en Austin elkaar flikken zijn genoeg voor heel veel hilariteit. Door dit boek wist ik op een gegeven moment niet meer of mijn buikpijn te maken had met mijn ziek zijn of met de constante staat van slappe lach waarin dit boek mij had. Hetzelfde probleem had ik ook met de pikante scenes want waren die nu verantwoordelijk voor de plotselinge temperatuur stijging of lag dat aan de koorts?

En wat vond ik het verfrissend om een boek te lezen met in de hoofdrol een jonge moeder!

Ik hield van de manier waarop zij thuis een verantwoordelijke supermama kon zijn en zich op het werk kon laten verleiden tot de meest kinderachtige wraakacties.

Echt ik smulde van iedere stunt.

Toch is het niet alleen maar lachen gieren brullen in dit boek. Er zitten zoals ik al zei ook de nodige pikante scenes in waar je spontaan een droge keel en klamme handjes van krijgt. Het was zo gemakkelijk om te verdrinken in dit geweldige boek dat ik nauwelijks kan wachten tot ik het vervolg in handen kan krijgen. Wat een te gekke roman!

Vind jij humor en romantiek ook zo’n sterke combi? Of houd je meer van serieuze boeken?

One thought on “Flirten met de baas (Flirten met serie, #1) – Natasha Madison

    Ik heb het boek ook verslonden, alleen dan in ’t Engels. Ook hier tranen over de wangen van het lachen. Het vervolg is er, wel in ’t Engels echter, volgt verhaal van Kayleigh haar zus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.