DEX van Miranda Hillers

Dex miranda hillers craving pages
Dex miranda hillers cover craving pages
Genre:
Series:
Publisher:
Title:
Published: 9/14/2016
Format: Paperback
Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven. Het zou zo eenvoudig moeten…

Ik hou ervan om boeken van eigen bodem te lezen en een auteur die al lang op mijn wishlist stond was Miranda Hillers. Al voordat ik iets van haar had gelezen bewonderde ik Miranda enorm om wat ze al heeft bereikt met haar WWW-boys en haar BLING-reeks. Binnenkort brengt Miranda alweer haar tiende boek uit en daarom vond ik het hoog tijd worden om me op haar werk te storten.

In haar boek maken we kennis met Dex; een typetje ruwe bolster blanke pit. Hij trekt in bij enkele vrienden van zijn voetbal team en is er helemaal aan toe om samen met deze levensgenieters iets moois te maken van het leven in hun gezamenlijke huis.

Op een dag loopt hij - letterlijk - de bloedmooie Mila tegen het lijf en vanaf de eerste ontmoeting kan hij niet meer stoppen aan haar te denken. Maar aangezien Mila nogal een prinsesje is voelt Dex zich naast haar nog meer een pauper dan normaal. De vraag is of ze ondanks hun verschillen een kans maken op geluk.

Dex miranda hillers craving pages

Mijn feels...

Ik vond dit zo’n fijn boek! Dex is een erg leuk personage om over te lezen; zo stoer en zo onzeker tegelijkertijd. Echt zo’n type waarvan je hart gaat smelten (en je knieën gaan knikken). Mila en ik lagen elkaar minder vanaf het begin en niet alleen omdat ze er met mijn nieuwe fictional crush vandoor wilde gaan. Mila is namelijk nogal beschermd en in welvaart opgevoed en als gevolg kon ze zich niet altijd goed inleven in de situatie van mensen die wat minder te makken hebben. Als iemand die ook goed op de centen moet letten vond ik haar daarom af en toe onuitstaanbaar bevoorrecht.

Maar persoonijk hoef ik niet alle personages tof te vinden om een boek te kunnen waarderen. Want ondanks mijn problemen met Mila vond ik haar wel heel geloofwaardig. En haar naïviteit biedt natuurlijk ruimte voor persoonlijke groei en daar maakt Miranda Hillers dankbaar gebruik van in dit boek.

Miranda Hillers bewijst met dit boek waarom het loont om boeken van eigen bodem te lezen. Het maakte het nog gemakkelijker om te geloven en geïnvesteerd te raken in dit boek. De jongens zijn speelse mafkezen (op de beste manier indenkbaar) en firten er op los op een manier die past bij oer-Hollandse jongens van die leeftijd. En ik heb ervan gesmuld. Ik kan dan ook niet wachten om verder te gaan in het volgende boek van de WWW-reeks.

Fijn om te weten...

  • Dex is het eerste deel in de WWW-serie.
  • Elk deel gaat over een andere inwoner van het huis,
  • en de delen zijn dus ook prima los van elkaar te lezen.
  • Dex is inmiddels ook al vertaald naar het Engels! GOALS!
  • En het Engelstalige Ebook is momenteel GRATIS!!!
  • Miranda Hillers is hartstikke actief op haar Facebook pagina waar je niet alleen nieuws, polls, winacties e.d. kunt vinden, maar je kunt er ook heerlijk met de auteur zelf fangirlen over haar mooie mannen. Kei leuk.

Ben jij wel eens jaloers op de love interest van jouw fictional crush? Wees eerlijk 😉

One thought on “DEX van Miranda Hillers

    Oeeeh. Als we het over jaloezie op love interests van fictional crushes gaan hebben dan kom ik echt bij the Vampire Academy uit van Richelle Mead. Dimitri is van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.