De Fout van Elle Kennedy

De fout van elle kennedy craving pages
De fout van elle kennedy cover craving pages
Author:
Genre:
Series:
Publisher:
Title:
Published: 2/5/2019
Format: Paperback
John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, hij haalt goede cijfers en over aandacht van dames hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een…

New Adult is een subgenre dat langzaam maar zeker steeds meer populariteit wint in de boekenwereld. En ik begrijp heel goed waarom. Het zijn heerlijke feelgood boeken met lekker veel romantiek, steamy scenes en happily ever afters. Ik hou daarvan. Een grote naam binnen dit genre is Elle Kennedy, die voornamelijk populair werd met haar Off Campus reeks. En met haar boek De Deal wist ze ook mij compleet om haar vinger te winden. 

Toen uitgeverij Volt mij benaderde met de vraag of ik interesse had in een recensie-exemplaar struikelde ik zowat over mijn vingers om een bevestigende reactie terug te tikken. Toen De Fout op de mat viel begon ik onmiddellijk met lezen.

De fout van elle kennedy craving pages

Mijn feels...

Hoewel De Fout het tweede deel is in de Off Campus reeks draait elk boek om twee nieuwe hoofdpersonen waardoor je alle boeken in de reeks ook prima als standalone kunt lezen (al zou ik niet weten waarom je dat zou willen 😉

Dit boek draait bijvoorbeeld om John en Grace. Wanneer John, een van de hockeysterren van de school, op een avond besluit te gaan feesten klopt hij per ongeluk aan bij het verkeerde appartement en in plaats van zijn maat Danny doet Grace open.

Nu is John niet het type dat zich haastig, en met het schaamrood op de kaken excuseerd alvorens hij zich uit de voeten maakt (vooral niet wanneer er een mooi meisje in het spel is). Nee, hij en Grace raken aan de praat en brengen samen de avond door met een moviemarathon. Er is een onontkenbare klik, maar John is al verliefd op iemand anders...

Ik hield van de personages in dit boek. Als een van de helden van het hockeyteam heeft John Logan een heerlijke verwaandheid waar ik behoorlijk gevoelig voor ben wat mannelijke hoofdpersonen betreft. Helemaal wanneer dit gepaard gaat met een klein hartje.

Grace is veel ingetogener en nerdy en juist die tegenpolen-trekken-elkaar-aan trope is mijn kryptoniet wanneer het op feelgood en new adult boeken aankomt.

Zoals ik al een beetje hoopt na het lezen van De Deal komt ook in dit boek Elle Kennedy’s geweldige gevoel voor humor erg goed uit de verg. Meer dan eens heb ik hardop zitten gniffelen om de gebeurtenissen in het boek.

Helemaal onvoorspelbaar is het verhaal niet. Het lijkt alsof er in new adult altijd een zekere formule wordt gevolgd. De kracht van een new adult boek zit hem voor mij daan ook in de manier waarop de auteur een unieke draai weet te geven aan die formule. Elle Kennedy weet mij elke keer weer te verblijden met een originele hook of met een opvallend personage. Het is niet voor niets dat zij een van de grootheden in het genre wordt genoemd.

Liefhebbers van sexy romances kan ik dit boek niet warm genoeg aanbevelen.

Fijn om te weten...

  • Steamy scenes horen nu eenmaal bij NA, maar Elle Kennedy weet altijd te voorkomen dat sex het verhaal overschaduwt
  • Als iemand die zich identificeert als ACE vond ik het boek hierdoor veel leesbaarder dan boeken waarbij de vleeswaren je om de bladzijde om de oren vliegen
  • Wat de boeken vooral mooi maakt is de chemie tussen de personages
  • Die knettert namelijk van de pagina’s
  • En sizzelt nog lang na in je gedachten nadat je het boek uit hebt
  • Ik kan niet wachten op het volgende deel!

Over welke sport zou jij nog wel eens een steamy romance willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.