A Sucky Love Story van Brittani Louise Taylor

A sucky love story van brittani louise taylor craving pages
A sucky love story van brittani louise taylor cover craving pages
Genre:
Publisher:
Published: 12/4/2018
Format: Hardcover
What if falling in love meant almost losing everything? Where does a moderately popular internet star who never leaves her house look for potential suitors? Online. Tinder, Bumble, Match.com, OkCupid—I tried them all.  My thirty-two-year-old self clicked and swiped her little heart out, leading to more dates than I could count, and more disappointment than I was prepared for. Maybe you can relate. Maybe you know all too well the perils of modern dating. But…

Het komt niet vaak voor dat boeken van Youtubers op mijn must-read lijstje komen, maar sinds Brittani Louise Taylor haar boek aankondigde wist ik dat ik het per se wilde lezen. In het boek vertelt ze heel openhartig over wat ze heeft moeten overwinnen om samen met haar zoontje veilig en gelukkig te worden. Een boek wat mij diep heeft geraakt. 

In deze ‘recensie’ wijk ik wel een beetje af van mijn gebruikelijke methode; ik voel me er namelijk niet goed bij om een boek wat zo persoonlijk is een sterrenwaarding te geven. Dat voelt een beetje alsof ik haar leven en haar keuzes een punt geef en daar voel ik me niet prettig bij.

A sucky love story van brittani louise taylor craving pages

MIJN FEELS...

Het is best maf om een boek zoals dit te lezen wanneer je het gevoel hebt de hoofdpersoon te kennen. Brittani is in het dagelijks leven een populaire YouTuber en ik volg al een paar jaar haar vlogs met veel plezier. Ik heb het verhaal in dit boek dan ook gedeeltelijk online gevolgd. Een paar jaar geleden verdween haar verloofde plotseling uit haar vlogs en hoewel iedereen erg nieuwsgierig was naar wat er precies gebeurd was hield Brittani wijselijk haar mond.

Tijdens het lezen van dit boek ontdek je wat ze verborgen hield voor de camera. Ze neemt je mee vanaf de eerste ontmoeting met haar ex tot aan het verlossende woord van de rechter in de voogdijzaak over hun zoontje. Maar ik denk dat ik niet de enige ben die totaal niet had verwacht dat er nog zoveel ellende tussen de twee situaties zat als dat werd beschreven in dit boek.

Ik haatte MIlosh van het begin en soms vond ik het ongelofelijk om te lezen hoe Brittani excuses bleef maken voor de man en voor zijn mooie woorden bleef vallen. Het duurde even voordat ik me realiseerde dat ik gemakkelijk praten had, ik wist dankzij haar video’s natuurlijk al dat de creep niet deugde. Daarbij werd mijn waarneming van hem ook niet belemmerd door de roze glazen van de bril der verliefdheid.

Het schrijnde om te lezen over hoe deze man Brittani voor bleef liegen, loze beloften bleef maken en teerde op haar inkomen. Tegelijkertijd brak hij heel vakkundig haar zelfvertrouwen en sociale cirkel steentje voor steentje af.

Dit boek heeft het potentieel om heel veel mensen te behoeden voor dezelfde vergissingen als die Brittani heeft gemaakt. Maar desondanks vond ik het geen sucky love story. Oh de relatie met Milosh was zeker sucky, maar wat mij het meest raakte in dit boek was de prachtige love story van Brittani die vocht voor haar zoontje. En Brittani’s moeder die volhardend haar dochter bleef steunen en altijd voor haar klaar stond. Dit waren wat mij betreft de belangrijkste love stories in dit boek en de reden waarom het zo’n indruk op mij heeft gemaakt.

FIJN OM TE WETEN...

  • Het is best wel duidelijk te merken dat dit een debuut is. De schrijfstijl is een beetje van de hak op de tak.
  • Desondanks raad ik het aan omdat het je kan helpen om een giftige relatie vroeg te identificeren.
  • Het is een van de dapperste boeken die ik ooit heb gelezen.
  • Het vergt lef om zo open ook je eigen onzekerheden en flaws bloot te geven.
  • Helemaal voor een YouTuber waarover iedereen toch altijd een mening klaar lijkt te hebben.
  • Brittani’s video’s zijn te volgen op haar Youtube kanaal.

Als je het slachtoffer bent van huiselijk geweld of huiselijk geweld vermoed in je naaste omgeving kun je contact opnemen met stichting Veilig thuis op nummer 0800-2000.

Wat vind jij van sterrenwaarderingen toekennen aan biografieën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.