Readathons en online readalongs van November ’19

Leesmarathons en online readalongs craving pages

Elke maand worden er zo veel leesmarathons en read-a-longs georganiseerd dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Daarom zet ik iedere maand de readathons waarvan ik op de hoogte ben voor jullie op een rij in een handig overzicht. De volgende readathons worden georganiseerd in november.

Als er een ⭐  bij de leesmarathon staat heb ik me voorgenomen om er aan mee te doen.

Leesmarathons en online readalongs craving pages

Believathon 1-11 / 30-11

Deze leesmarathon daagt deelnemers uit om de magie van kinderboeken te herontdekken. Lees in een maand tijd zo veel mogelijk kinderboeken / middle grade boeken om mee te doen. Voor leesinspiratie is er een toffe lijst met prompts samengesteld. Volg de #believathon om op de hoogte te blijven over ontwikkelingen rondom deze leesmarathon.

Tome Topple Readathon 9-11 / 26-11

Staan er toevallig nog een aantal boekenbeesten ongelezen in je kast? Boeken die je nog altijd niet hebt opgepakt vanwege hun monsterlijke omvang? Wellicht kan deze leesmarathon je helpen om die boeken eindelijk te tackelen. De leesmarathon duurt twee weken die je hard nodig zult hebben omdat deze leesmarathon in het teken staat van boeken van vijfhonderd bladzijden of meer.

Stranger Things readathon 11-11 / 17-11 ⭐

Fan van Stranger Things? Volgende maand wordt er een heuse leesmarathon georganiseerd die helemaal in het teken staat van dit programma. Ik ben enorm fan van de show en ga proberen om low key mee te doen aan deze leesmarathon. Natuurlijk ben ik wat minder streng voor mezelf komende maand omdat het tevens Nanowrimo is wat natuurlijk al een heleboel tijd en aandacht op gaat eisen.

Romanceopoly readathon 4-11 / 11-11

Ben jij nog op de hoogte van leesmarathons die ik ben vergeten deel ze dan vooral in de comments hieronder. Zo kunnen we de lijst samen zo compleet mogelijk maken. 

GA JIJ IN november MEEDOEN AAN EEN LEESMARATHON / READALONG?

One thought on “Readathons en online readalongs van November ’19

  1. Ik ga deze maand meedoen aan de vijfde ronde van de Buzzwordathon (georganiseerd door Kayla van BooksandLala en Gabby van Gabbyreads)! Die wordt gehouden van 18 tot en met 24 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.