Over mij

Hoi! Welkom op Craving Pages 2.0!

Mijn naam is Joany de Vries en ik richtte in 2010 mijn boekenblog Craving Pages op. Op mijn blog deelde ik jarenlang mijn passie voor lezen; van YA- en fantasyboeken in het bijzonder. Dankzij mijn aanstekelijke enthousiasme (en onfeilbare smaak in boeken, hahaha) groeide mijn blog uit tot een van de grootste in Nederland & Belgie binnen mijn niche.

In verband met de geboorte van mijn zoontje besloot heb ik twee jaar geleden een sabatical in te lassen. Maar in juni 2017 was ik klaar voor een COMEBACK! In het geheim heb ik wekenlang gewerkt aan een nieuwe site; Craving Pages 2.0! Hoewel er niets verloren zal gaan van de ouderwetse gezelligheid, is er wel het een en ander veranderd. Ik heb namelijk besloten om met mijn blog een wat ‘professionelere’ richting in te slaan.

Ik wens je heel veel plezier op de nieuwe (en verbeterde) Craving Pages!

Mijlpalen…

  • Ik organiseerde de aller- eerste Nederlandse leesmarathon (met bijna 400 deelnemers)
  • Mijn verhaal werd geproduceerd in de eerste editite van de Blossom Books glossy.
  • Ik heb het YA platform van Nederlands grootste leescommunity onderhouden
  • En tevens het blogger platform van dezelfde site
  • In 2017 mocht ik zorg dragen voor het beeldmateriaal voor de vertaling voor ‘Bullet journaling doe je zo’ van Rachel Wilkerson Miller (verscheen bij Uitgeverij Kosmos).
  • In oktober 2017 won ik een boekendeal in de schrijfwedstrijd van uitgeverij Q.
  • Ik gaf invulling aan het YA onderdeel van het Leesfestijn in de plaatselijke bibliotheek
  • Voor de Celebrate Books box mocht ik een illustratie maken van Caelena Sardotien.
  • Craving Pages 2.0 ging online!

Lievelingsboeken

Als boekblogger krijg ik regelmatig de vraag welk boek mijn lievelingsboek is. Een vraag waar ik vrijwel elke keer een ander antwoord op geef. Dat komt ook omdat mijn favoriete boek enorm afhangt van mijn stemming op het moment waarop die vraag me wordt gesteld. Toch zijn er een paar boeken die permanent een plaatsje in mijn hart hebben…

Lievelingsboeken craving pages

Lievelingsboeken deel 2 craving pages

Heb je vragen / opmerkingen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur me dan gerust een mailtje of PB me via Twitter of Instagram @Cravingpages