Mijn kijklijst van november ’19

Films en series craving pages

Als liefhebster van verhalen maak ik weinig onderscheid tussen de verschillende manieren waarop je verhalen kunt consumeren. Ik lees graag boeken, maar ik mag ook graag naar films en series kijken. Aan het eind van de maand blik ik met jullie terug op de films en series die ik heb gekeken en vertel ik je kort wat ik ervan vond.

Deze afgelopen maand moest er een knoop doorgehakt worden. Disney+: ga ik het houden of meldt ik me af? Ik heb me eerder deze maand ook al voor een andere streamingdienst afgemeld omdat ik het simpelweg te veel van het goede vindt worden. Twee streamingdiensten vind ik eigenlijk meer dan genoeg. Welke dat worden lees je aan het einde van dit artikel.

Films en series craving pages

Wat ik keek in november…

Outlander seizoen 4 – verscheen begin november ein-de-lijk op Netflix en aangezien ik hier op had gewacht verspilde ik geen moment om dit seizoen te kijken. Ik heb als een dolle zitten bingen en het was weer een meesterlijk seizoen. Misschien wel een van mijn favorieten (na seizoen een natuurlijk). ⭐⭐⭐⭐⭐

Let it Snow (2019) – kwam ook uit op Netflix. Dit is de verfilming van het gelijknamige boek van Lauren Myracle, John Green en Maureen Johnson (wat ik nog niet heb gelezen). Het verhaal volgt drie verhaallijnen. Elk met een eigen hoofdpersoon. Jammer genoeg voelde ik niet echt de kerstmagie in deze film. Ik vond hem een beetje houterig waardoor ik er maar niet inkwam. Doe mij maar Love Actually deze feestdagen. ⭐⭐⭐

Lady & the Tramp (2019) – verscheen op Disney+ en hier keek ik enorm naar uit. Ik hou van de Disney live action remakes en deze was fantastisch mooi. Ik heb hem samen met Noud gekeken en het was echt genieten. ⭐⭐⭐⭐

Zoo seizoen 1 & 2 – begon ik in een opwelling te kijken op Netflix eerder deze maand. Ik ben verslaafd. Wat een spannende, goed in elkaar gezette serie. Het is zo gruwelijk moeilijk om niet na elke aflevering meteen de volgende aan te zetten. En het is altijd fijn om Billy Burke een heerlijk sarcastische slimmerik te zien spelen. ⭐⭐⭐⭐

Noëlle (2019) – is er nog een uit de stal van Disney+ en deze vond ik wel heel erg leuk. De film doet een klein beetje denken aan Elf (met Will Ferrell) en ik hou van die humor. Ik moet wel bekennen dat ik misschien een klein beetje bevooroordeeld ben door mijn girlcrush op Anna Kendrick waardoor ik eigenlijk bijna alles tof vind wat zij maakt. ⭐⭐⭐⭐

The Lion King (2019) – verscheen ein-de-lijk op on demand en voor deze film was ik wel bereid te betalen. De originele Lion King was de allereerste film die ik in de bioscoop zag en dat maakte diepe indruk op me. Het is een van de mooiste verhalen van Disney en ik was dan ook razend benieuwd naar de speelfilm. Natuurlijk schoot ik al vol bij het beeld van opkomende zon en de ‘AAAAAAHWATZEGJAAAAHABBADIETSIEWAZZUUUP(?)’ waarmee de film opent. ⭐⭐⭐⭐⭐

Can You Keep a Secret (2019) – was een cringefest van begin tot eind. Ik zat op een gegeven moment echt te wachten tot hij afgelopen was. Het is de verfilming van een van mijn favoriete Sophie Kinsella boeken, maar wat een draak van een film! Het verhaal was tof, maar er zat gewoon geen sprankeltje chemie in. Ik voelde niets van de aantrekkingskracht die er tussen de hoofdpersonen zou moeten zijn. Echt een zware teleurstelling. ⭐

Uiteindelijk heb ik dus maar twee films gekeken op Disney+ en eerlijk gezegd heb ik al het andere wat ik heel graag wilde kijken op de dienst ook al gezien. Daarom ga ik mijn abonnement op dit moment nog niet verlengen. Wanneer de nieuwe Lizza Maguire serie er op staat zal ik waarschijnlijk wel weer voor een maandje betalen, want ik ben te nieuwsgierig om dat niet te willen zien.

WAT HEB JIJ AFGELOPEN MAAND ZOAL GEKEKEN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.