Het najaar op Craving Pages 2019-2020

Najaar 2019 2020 craving pages

Twee keer per jaar kijk ik weer enorm uit naar de catalogi van verschillende uitgeverijen en naar de aankondigingen van het nieuwe televisieseizoen. Het bracht mij op het idee om hetzelfde te gaan doen voor mijn blog.

Ik heb natuurlijk verschillende vaste rubrieken op mijn blog, maar wanneer je wekelijks een update plaatst over een vast onderwerp dan is de kans groot dat je uiteindelijk door je inspiratie heen bent of zelfs in een sleur terecht komt. Dat is een van de grootste valkuilen waar ik als blogger ook tegenaan ben gelopen in het verleden.

Daarom zal ik voortaan twee keer per jaar mijn blogkalender eens grondig onder de loep nemen en brainstormen over nieuwe terugkerende rubrieken. Ook zal ik mijn nieuwe plannen twee keer per jaar presenteren zodat jullie een idee krijgen van wat je van mijn blog kunt verwachten de komende periode.

Najaar 2019 2020 craving pages

Natuurlijk blijven er ook een aantal items het hele jaar door doorlopen waaronder:

  • Maandag en donderdag blijven gereserveerd voor boekreviews
  • Vrijdagen blijven in het teken staan van de Friday 5
  • De eerste zaterdag van de maand deel ik mijn favoriete vondsten van de voorgaande maand
  • De laatste zaterdag van de maand is bestemd voor het leesmarathonoverzicht
  • De laatste zondag van de maand deel ik mijn gedachten over de films en series die ik heb gezien

Nieuwe rubrieken…

Dinsdag

Op dinsdagen komen mijn hersenscheten online. Artikelen rondom whatever me maar bezig houdt op dat moment. Dit kunnen boekgerelateerde onderwerpen zijn, maar ook persoonlijke dingen.

Woensdag

Het eerste seizoen van de rubriek Wensthee is ten einde. De komende tijd maakt deze rubriek plaats voor de rubriek Lezen in stijl waarbij ik je help de perfecte sfeer te creƫren bij specifieke boeken. Denk aan de beste kaarsen, drankjes, snacks, dekentjes, leesaccessoires e.d. om de sfeer van het boek perfect aan te vullen. Volgende week verschijnt de eerste aflevering.

Wensthee keert trouwens weer terug in het voorjaar met tien nieuwe afleveringen.

Zaterdag

De zaterdagen die overblijven zal ik gebruiken om samen met jullie het boek Schrijf je boek in 1 jaar toe te passen. Ik hoop jullie op deze manier meer te betrekken in mijn schrijfproces. Voor deze rubriek pas ik de tips uit dit boek toe op mijn New Adult roman die vooralsnog “Witte inkt” heet en die gaat over de mannen en vrouwen van tattooshop ‘Naaldwerk’. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Zondag

Jullie bepalen hoe de zondag eruit komt te zien, want de komende 24 uur kun je stemmen of ik het booktuben weer op zal pakken, of dat ik wekelijks een dagboekje plaats met foto’s zodat jullie een beter beeld krijgen van de persoon achter de blog. Je kunt stemmen via mijn Instagram stories, maar als je dat niet hebt mag je ook je voorkeur laten weten via een reactie onder dit artikel.

**Zodra de uitslag bekend is zal ik deze tekst vervangen voor de juiste aankondiging.

Wat vinden jullie van de plannen voor het komende najaar?

4 thoughts on “Het najaar op Craving Pages 2019-2020

  1. Klinkt goed! Ik geef de voorkeur aan een dagboekje. Booktube filmpjes kijken kan je niet altijd even tussendoor doen en een dagboekje lezen wel šŸ˜„

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.