HAPPY BOOK BIRTHDAY!

Verschijning van Joany de vries craving pages

Vandaag is het eindelijk zover. Het moment waar ik sinds oktober 2017 naar toe heb gewerkt: mijn boek is er! Vorige week mocht ik de eerste exemplaren ontvangen en ik ben zo freakin’ gelukkig mensen! De uiteindelijke vormgeving heeft mijn verwachtingen compleet overtroffen. De kleuren (mijn lievelings), het reliëf, …mijn naam. Ik huil tranen van geluk elke keer dat ik het boek zie staan of in mijn handen houd.

Natuurlijk kwam het boek binnen op een moment waarop ik er niet op mijn florisantst bij liep; ik was snotverkouden, had mijn haar in coupe-handig, en droeg mijn meest comfy vest. Maar mijn staat heeft mij er niet van weerhouden om mijn eerste reactie op het boek vast te leggen op video.

Het is lang geleden dat ik zo trots ben geweest op mezelf. Elke keer wanneer ik mijn boek zie of vast houd wordt ik er weer helemaal emotioneel van. Zoals ik in de video al vertelde heb ik het boek geschreven tijdens een nogal tumultueuze tijd in mijn leven. Als je trouwens mijn boek wilt winnen moet je in je reactie hieronder het codewoord ‘Ballonnen’ op subtiele wijze verwerken. Er waren momenten waarop ik bang was dat het me niet zou gaan lukken. Dat maakt dit moment extra speciaal.

Ik ga vandaag vieren met een lekker stuk taart en een bezoekje aan de boekhandel om mijn boek te zien shinen in het schap. En natuurlijk vier ik het ook met jullie.

Verschijning van Joany de vries craving pages

WIN!

Omdat ik jullie ook bij mijn feestje wil betrekken verloot ik één exemplaar van mijn boek onder iedereen die me hieronder op originele wijze feliciteerd met mijn boek birthday.

Meedoen kan tot en met 15 februari.

Je kunt mijn boek natuurlijk ook kopen via online verkopers zoals Libris, Bruna of het blauwe mannetje. Maar helemaal tof vind ik het als je mijn boek via je eigen, lokale boekhandel besteld.

Ga jij samen met Jeanne en het team van haar vader mee op spokenjacht?

19 thoughts on “HAPPY BOOK BIRTHDAY!

 1. Jaaaaaaaaaaaaaa GEFELICITEERD! Ik hoop dat de recensie exemplaren snel binnenkomen, want het zou echt heel mooi zijn als ik het boek zondag in de trein op weg naar Eindhoven kan lezen, dat zou het cirkeltje helemaal rond maken. Tot zondag!

 2. Waaaah, je boekbaby is er! Wat ziet hij er ongelooflijk tof uit! Heel erg gefeliciteerd en geniet van alle leuke momenten die er de komende tijd aan gaan komen 🙂

 3. Eindelijk, super gefeliciteerd dat je boek vanaf nu mag gaan schitteren.
  Wat ziet hij er ook prachtig uit.
  Ga dit feestje vandaag lekker vieren met slingers taart en Ballonen ! 😉
  HEB ER VEEL ZIN IN OM TE GAAN LEZEN.

 4. Wauw, je boek is er! Het ziet er prachtig uit!
  Ik ben wel blij dat er geen ballonnen op de cover staan, dan zou ik hem denk ik niet zo snel oppakken. Dit trekt me zeker wel aan!

 5. Ze zouden zo’n eerste exemplaar eigenlijk moeten verpakken in een grote doos vol confetti en ballonnen, om het nog feestelijker te maken! Maar desondanks is het uitpakken toch een feestje geworden en straalt de blijdschap van je gezicht. Terecht dat je trots bent 🙂

 6. Ja! Eindelijk is het zover. Ik ben echt zo blij voor je Joany. Wat ziet die cover er leuk uit met dat reliëf effect. Dat maakt het echt nog specialer. Ik ben allang blij dat creepy It en zijn rode ballonnen er niet opstaan want dan had ik het boek waarschijnlijk niet eens durven openslaan.

 7. Wat leuk! Gefeliciteerd! Graag zou ik een exemplaar willen willen, voor mijn plezier en zodat ik een review erover kan schrijven! Wat is er nou leuker dan een boek lezen van een mede boekblogger!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.