Films waar ik naar uitkijk in 2020

friday five films waar ik naar uitkijk in 2020 craving pages

Elke vrijdag organiseert Joost (nerdygeekyfanboy.com) de Friday Five rondom een boek-gerelateerd thema. Deze week is het thema: Films waar ik naar uitkijk in 2020.

Als je me vorig jaar had gevraagd naar welke films ik het meest uitkeek dan had ik er waarschijnlijk minder moeite mee gehad om die vraag te beantwoorden dan nu. Eerlijk gezegd zijn er maar weinig films die me spontaan te binnen schoten (op de tweede To All The Boys I’ve Loved Before film na dan). Gelukkig heb ik na wat onderzoek op IMDB toch een handvol films gevonden die ik heel graag wil zien in 2020…

friday five films waar ik naar uitkijk in 2020 craving pages

To All the Boys; P.S. I Love You

Lara Jean schrijft brieven aan haar crushes met de bedoeling ze nooit op de post te doen, maar op een dag doet iemand het voor haar. Om zichzelf in te dekken na de uitkomst van de gênante brieven stemt ze ermee in om te fake daten met Peter die hoopt daarmee zijn ex jaloers te maken. Natuurlijk pakt dat anders uit dan gepland.

Omdat: de eerste film was gewoon geweldig. Wat zeg ik? De hele reeks is gewoon om van te smullen! Ik hou van alles rondom deze boekenreeks en ik sta echt te springen om dit vervolg.

Chaos Walking

Todd groeit op in een wereld waarin geen vrouwen meer leven en iedereen elkaars gedachten kan horen.

Omdat: deze adaptatie van de boeken van Patrick Ness staat al zo lang op de planning dat ik inmiddels erg hoge verwachtingen was. Sidenote: Patrick Ness was de allereerste internationale auteur die ik in het echt heb mogen ontmoeten en ik word gewoon weer een beetje starstruck als ik eraan terug denk.

Fast & Furious 9

Snelle auto’s. Stoere mannen en vrouwen. En een nog onbekend plot.

Omdat: ik nu eenmaal een klein beetje verslaafd ben aan deze filmreeks. De meeste mensen zijn nogal verbaasd wanneer ik beken dat ik van deze film franchise hou, maar what can I say ik hou er gewoon van.

Mulan

Wanneer de dienstplicht eist dat ieder gezin een man stuurt om het leger van de keizer te versterken in de oorlog vermomd Mulan zich als een jongen om de plaats van haar oude, verzwakte vader in te nemen.

Omdat: het een live-action remake is van een Disney film en die hebben de neiging fantastisch te zijn. Daarbij is Mulan mogelijk een van mijn favoriete heldinnen.

Enola Homes

Een film over de belevenissen van het jongere zusje van Sherlock en Mycroft Holmes met in de hoofdrol niemand minder dan Millie Bobby Brown.

Omdat: ik hou van films en series rondom detectives. En ook een klein beetje omdat ik Millie Bobby Brown episch vind in haar rol als Eleven in Stranger Things en daarom benieuwd ben naar hoe ze het in een compleet andere rol doet.

Neem ook een kijkje op de blogs van andere deelnemers aan de Friday Five…

Nu jij…

  • Wat waren de beste films die jij zag in 2019?
  • Naar welke film kijk je het meest uit in 2020?
  • Wat was de eerste film die je keek dit jaar?

Ik ben altijd op zoek naar toffe filmtips, dus mocht je nog kijktips hebben dan hoop ik dat je ze wil delen in de comments hieronder.

3 thoughts on “Films waar ik naar uitkijk in 2020

  1. ik ben ook dol op de fast & furious films en verheug me al op deel 9. heb ze de rest van de serie op Blu-ray en al meerdere keren gezien. ze blijven genieten.
    wist niet dat chaos walking verfilmd werd heb erg genoten van de boeken en wil de film zeker zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.