Februari ‘19 in mijn Bullet Journal

Bullet journal maandoverzicht februari craving pages

Als je me al wat langer volgt dan weet je wellicht dat ik naast boeken ook een passie heb voor bullet journaling. Ik werkte mee als illustrator aan de Nederlandse vertaling van Bullet Journaling; Zo doe je dat van Rachel Wilkerson Miller en ik verzorgd zo nu en dan workshops ronodm bullet journaling. Aan het einde van elke maand geef ik jullie een kijkje in mijn bujo…

Februari was een belangrijke maand. Noud vierde zijn derde verjaardag en mijn boek werd gepresenteerd bij boekhandel van Piere in Eindhoven. Ik kan terugkijken op een hele fijne maand en mijn vrolijke kleurenschema past daar toevallig perfect bij.

Bullet journal maandoverzicht februari craving pages

PLANNING

Zoals altijd begin ik mijn maand met een maandoverzicht, een blogplanning een een lijstje waarin ik mijn doelen voor de maand bijhoudt. Net als vorige maand ben ik behoorlijk wat afgeweken van mijn geplande TBR. Ik heb in slechts twee van de vijf boeken een beginnetje gemaakt: The Cruel Prince van Holly Black en Love, Hate and other filters van Samira Ahmed.

Met mijn andere doelen gaat het gelukkig wel een stuk beter. Ik heb mijn wordcount doel voor februari bijna behaald en ik heb ook aardig wat Friday 5’s vooruitgeschreven.

Bullet journal planning craving pages

Ik gebruik mijn bullet journal momenteel meer als dagboek dan als planner. Mijn weekly’s heb ik dit keer iets anders opgemaakt dan vorige maand. Deze manier is wat zuiniger wat betreft washitape.

Ik heb trouwens ook een HP sprocket waarmee ik foto’s kan printen op stickerpapier. Ze zeggen niet voor niets dat afbeeldingen soms meer zeggen dan duizend woorden en daarom kies ik er af en toe voor om een foto te plakken in plaats van een tekst te schrijven.

Bullet journal reading tracker februari craving pages

TRACKERS

Ik heb niet veel veranderd wat betreft mijn stemmingstracker en mijn habittracker. Wel heb ik een nieuwe tracker toegevoegd deze maand: eentje waarin ik bijhoudt hoeveel bladzijden ik heb gelezen per dag. Zoals jullie wel kunnen zien in de afbeelding hierboven heb ik een hele goede leesmaand gehad.

Bullet journal thee spread craving pages

Collections

Ik heb ook deze maand weer een aantal nieuwe collections gemaakt om uit te proberen. Waaronder een spread waarop ik verschillende theesmaakjes kan beoordelen. Ik ben namelijk groot liefhebber van lekkere thee en ik probeer maandelijks andere smaakjes uit. Ik beoordeel de thee op geur, leur en smaak. En omdat ik natuurlijk een enorme boekennerd ben koppel ik ook mijn favoriete smaakjes aan boeken die ik erbij vind passen.

Bullet journal thee spread craving pages

Ook een nieuw is deze pagina die geheel in het teken staat van ASMR. Ik ben nooit geheimzinnig geweest over het feit dat ik wat mental health struggles heb en een manier waarop ik tot rust kom is door te luisteren naar ASMR video’s.

Bovenaan de pagina heb ik een lijst gemaakt met verschillende triggers en de groene balken geven aan hoe effectief te trigger is. Hoe hoger de score des te meer tingles ervaar ik door de video.

Stiekem vind ik het best wel eng om hierover te schrijven omdat veel mensen ASMR nog altijd iets geks vinden. Persoonlijk vind ik het een van de meest rustgevende dingen ever.

Bullet journal valitines readathon craving pages

Mijn laatste spread staat helemaal in het teken van de VaLITines readathon waar ik in februari mee heb gedaan. Het is me gelukt om lekker veel boeken te lezen voor de leesmarathon, maar mijn favoriete boek van februari was toch wel Cinder & Ella van Kelly Oram. Wauw. Gewoon… wauw.

Verder heb ik natuurlijk ook weer een brainstorm pagina gemaakt, maar aangezien die vol blog-ideetjes staat houd ik die lekker voor mezelf.

Wat was jouw hoogtepunt van februari?

2 thoughts on “Februari ‘19 in mijn Bullet Journal

  1. Ik vind het altijd fijn om de lay-out van jouw bullet Journal(s) te bewonderen. Het lettertype dat je voor de titels hebt gebruikt lijkt echt naar boven te springen. Zeker bij ‘blogplanning’ lijkt dat woord er echt in reliiëf op te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.