De mooiste momenten van 2019 (in boeken)

de mooiste momenten van 2019 in boeken craving pages

Elke vrijdag organiseert Joost (nerdygeekyfanboy.com) de Friday Five rondom een boek-gerelateerd thema. Deze week is het thema: de mooiste boekige momenten van 2019.

Ik staar al een poosje naar een lege bladzijden terwijl ik me afvraag of ik het thema van deze week niet beter over kan laten aan de boekbloggers die wat vaker naar evenementen zijn geweest. Gelukkig waren er toch een aantal momenten die ik hier wil benoemen.

de mooiste momenten van 2019 in boeken craving pages

De verschijning van Verschijning

Aan het begin van het jaar werd mijn harde werk beloond; mijn boek kwam uit! Uitgeverij Volt organiseerde samen met boekhandel van Piere in Eindhoven een hele fijne boeklancering. Het was intiem, maar ik heb er enorm van genoten. Ik word nog elke keer gevuld met trots wanneer ik mijn boek vast houd.

Inmiddels werk ik hard aan mijn volgende boeken. Ik ben met een urban fantasy verhaal bezig over een uitverkorene die toch niet zo uitverkoren blijkt te zijn als ze dacht en ik werk aan een new adult roman die zich afspeelt in een tattooshop.

De gigantische uitverkoop op Amazon.de

Half november waren de boeken op Amazon.de opeens zo goedkoop dat het bijna voelde alsof ik hen beroofde! Ik heb maar liefst vijfentwintig nieuwe boeken gescoord in de sale. No shame! Stiekem hoop ik nu al heel hard dat dit een jaarlijks terugkerend dingetje wordt nu we het boekenfestijn moeten missen.

De leesclub bij boekhandel Maximus in Rotterdam

Sinds de verschijning van mijn boek heb ik het geluk gehad om bij verschillende leesclubs aan te mogen schuiven, maar de allerleukste was toch wel die in Rotterdam.

Een van de juryleden van de schrijfwedstrijd die ik heb gewonnen in 2017 was Maritza en zij organiseerde deze leesclub. Wat een gezelligheid! Naast het boek hebben we vanalles en nog wat besproken en ik lag meer dan eens stuk met deze dames. Wat een topavond!

Het aantal keren dat mijn korte verhaal werd gelezen

In oktober deed ik mee aan een schrijfwedstrijd van SVM publishing en Schrijverspunt. Helaas won ik niet, maar ik kijk er toch op terug als een succes want in korte tijd werd mijn verhaal bijna negenhonderd keer gelezen! Dat is echt… huge voor mij. Het verhaal is trouwens nog steeds gratis te lezen op mijn blog. Je kunt het hier vinden.

De swaps van Kwante (kwanteinwonderland)

Kwante is toch wel de queen van de boekenswaps in Nederland en België. Elke keer ben ik weer diep onder de indruk van de manier waarop zij alles in goede banen weet te leiden. Ik zou het haar niet na kunnen doen.

Ik probeer om elk jaar aan twee swaps mee te doen en ook dit jaar ben ik beide keren enorm verwend. Grappig genoeg had beide keren dezelfde persoon mijn lootje. Ik wordt nog altijd blij van mijn cadeautjes. Helemaal van mijn Carry On theemuts; dat is een van de beste dingen die ik ooit heb gekregen in een swap.

Nu jij…

  • Wat waren jouw boekige highlights van 2019?
  • Heb je al leuke boekige plannen op de planning voor 2020?

Hopelijk kom ik je volgend jaar een keer tegen op een event, maar tot die tijd kunnen we kletsen in de comments hieronder…

4 thoughts on “De mooiste momenten van 2019 (in boeken)

  1. Ik heb ook weinig boek-events bezocht hoor, maar ik heb er gewoon een persoonlijk lijstje van gemaakt. Net als jij. Het gaat toch om jouw mooiste boekige momenten? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.