Day Zero dag 36: Verder met een oud project

day zero challenge dag 36 bookstagram boek craving pages

Eind vorig jaar maakte ik op de website dayzeroproject.com een lijst met 52 doelen die ik hoop te behalen in 2020. Nu ben ik normaal gesproken niet echt een goalgetter maar eerder een afwachter 🙈 als het op persoonlijke doelen aankomt. Maar van die houding wil ik af! Om die reden ga ik dit jaar pro-actief aan de slag met mijn doelen en zal ik jullie regelmatig updaten over mijn vooruitgang. Deze week pikte ik een oud project opnieuw op.

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik begon met het werken aan een gratis ebook voor beginnende bookstagrammers. Wegens persoonlijke omstandigheden kon ik het destijds helaas niet afmaken, maar een paar weken geleden besloot ik het project opnieuw op te pakken.

day zero challenge dag 36 bookstagram boek craving pages

Een van mijn doelen voor 2020 is namelijk het uitgeven van een ebook. Zoals jullie misschien wel weten organiseer ik nauwelijks winacties op mijn blog. Het is niet zo dat ik het niet leuk vind om boeken of andere goodies weg te geven op mijn blog. Liefst zou ik jullie namelijk bedelven onder de cadeautjes als dank voor jullie bezoek (en de reacties die achter worden gelaten bij mijn artikelen 😉). Het is alleen zo dat ik winacties organiseren enorm stressvol vind.

Daarbij zijn er bij een winactie natuurlijk slechts een (paar) winnaar(s) terwijl ik iedereen wil bedanken. Daarom ben ik gaan brainstormen over hoe ik dat het beste zou kunnen doen en uiteindelijk ben ik beland op het idee voor een gratis ebook.

De Bookstagramboek-groep

Bij de creatie van het boek krijg ik hulp van een aantal fantastische bookstagrammers. Ik mag dan wel al meerdere jaren op bookstagram actief zijn, maar ik weet ook niet alles. Daarbij vind ik het wel zo fijn om bepaalde onderwerpen vanuit meerdere perspectieven te behandelen. Zo krijgen jullie straks een zo compleet mogelijke gids.

De bookstagrammers die mij helpen zijn…

Dames, nogmaals heel erg bedankt dat ik jullie uit mag horen over jullie bookstagramervaringen en -belevenissen.

Doelen die ik heb afgestreept

Verder heb ik de afgelopen tijd nog twee doelen af mogen strepen; ik heb meegedaan aan een 24-uur durende leesmarathon voor Australië. De leesmarathon werd op Instagram georganiseerd door @suzannekol en tijdens die leesmarathon heb ik ook het doel ‘start and finish a book in one day‘ behaald.

Verder heb ik een beginnetje gemaakt met het samenstellen van mijn eigen capsule wardrobe. Dat betekent dat ik onlangs een nieuwe blouse heb gekocht en voor mij is dat huge! Hierover binnenkort wat meer, want dit vergt voor mijn gevoel wat meer uitleg.

Ook heb ik me aangesloten bij een online boekenclub. Gisteren vertelde ik jullie over mijn nieuwste obsessie: Cozy Mysteries. Naar aanleiding daarvan heb ik me aangesloten bij de online boekenclub Cozy Escape. Deze maand lezen we samen Tart of Darkness van Denise Swanson en ik vind het zo leuk!

Tot op heden gaat het dus erg goed met mijn voornemens voor 2020. Hopelijk geldt dat ook voor jullie.

Nu jij…

  • Ben jij actief op bookstagram?
  • Welk doel hoop jij sowieso te behalen in 2020?
  • Lees jij wel eens mee met een (online) boekenclub?

Als je een doel met me deelt in de comments kom ik je sowieso aanmoedigen om je doel te behalen.

4 thoughts on “Day Zero dag 36: Verder met een oud project

  1. Een baby en een boek vind ik wel genoeg qua doelen… haha. Wel heb ik wensen, natuurlijk! Zo hoop ik dat we in de zomer lekker een weekje weg kunnen in Nederland en dat ik na de bevalling snel weer lekker in beweging kan komen! Op mijn werk hoop ik dat ik de mediatheek naar een hoger plan kan tillen en dat idee vind ik fantastisch! Oh, en nog een doel: ik wil meer tekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.