Dagboek wk 47: Samen ziek

Week 47 dagboek planner craving pages

Eind vorige week wist ik het al: dit wordt geen fijne week. Ik had keelontsteking en Noud werd ook wakker met koorts en een heel vies oortje. De binnenkant van mijn huis had de afgelopen dagen dan ook meer weg van een ziekenboeg dan van een woonkamer.

Week 47 dagboek planner craving pages

Maandag

Het is middenin de nacht als ik wakker schrik van Noud die krijst alsof er een monster aan zijn bed staat. Natuurlijk ren ik er snel naar toe om te kijken wat er is en kom erachter dat meneer wakker is geworden van een heel pijnlijk oortje. Slapen wil niet meer lukken want elke keer dat hij op zijn ‘slechte’ oortje draait schrikt hij weer wakker van de pijn. Ik neem hem mee naar beneden en klap de bank uit tot een bed zodat wij daar samen kunnen bivakkeren.

We voelen ons allebei heel erg zielig: hij met zijn oorontsteking en ik met mijn keelontsteking en zoeken naar afleiding op Disney+ en Netflix. Omdat ik de bank heb omgebouwd tot bed doezelt meneer op die manier gelukkig wel af en toe even weg… tot hij weer op zijn pijnlijke oortje rolt. ’s Morgens krijg ik ook een belangrijk telefoontje waarbij ik me nauwelijks verstaanbaar kan maken dankzij mijn spikkeltjeskeel.

Dagboek week  47 Boek lezen craving pages

Dinsdag

Heb ik naast pijn in mijn keel ook een humeur als onweer want vandaag moet ik een feestje afbellen waar ik heel graag samen met Noud naar toe wilde. Tja, eerst moeten we natuurlijk uitzieken. Echt gezellig feestgezelschap zijn we toch niet in onze huidige staat.

Gelukkig komen er vandaag ook twee hele toffe pakketjes binnen. In een ervan zit een schitterend foto-album dat ik heb mogen maken in samenwerking met de Fotofabriek (binnenkort meer daarover). In het tweede pakket zit een schitterend flapjesboek over dino’s van Uitgeverij Holland. Het is echt een pracht van een boek en ik zal het jullie heel snel beter laten zien in een review.

Vandaag wordt ik erop geattendeerd dat er een supersale gaande is op Amazon. Heel veel Engelse hadcovers zijn tot wel 70% afgeprijsd! Natuurlijk sla ik ook mijn slag. Ik bestel echt genoeg om een adventkalender te vullen. No shame!

Dagboek wk 47 fotoalbum craving pages

Woensdag

Vandaag was ik eigenlijk van plan om cadeautjes te gaan shoppen voor komende maand, maar omdat Noud en ik nog allebei in de lappenmand liggen blijf ik liever nog een dagje binnen. Dus bestel ik de cadeautjes dit jaar (bij hoge uitzondering) online.

Donderdag

Ik ben nog steeds niet helemaal de oude, maar aangezien ik vandaag een belangrijke afspraak heb over Noud op zijn toekomstige school maak ik me toch maar zo presentabel mogelijk. Ik heb een heel fijn gesprek met de dame in kwestie en ben opnieuw enorm blij dat ik voor deze school heb gekozen. Ik zou bijna zelf ook weer terug willen.

Die afspraak put me wel uit zeg. De rest van de dag hangen Noud en ik weer lekker lui op de bank te zwelgen in zelfmedelijden omdat we nog steeds niet beter zijn.

Dagboek week 47 amazon bestelling craving pages

Vrijdag

Ik heb een domme fout gemaakt. Een deel van de cadeautjes die ik heb besteld zijn afgeleverd in de winkel dus nu moet ik ze zelf op gaan halen… op mijn fietsje! Natuurlijk heb ik nog geen idee hoe ik dat voor elkaar ga krijgen, maar het zal wel moeten. Gelukkig kan hij maandag wel weer naar de crèche (denk ik) want het gaat langzaamaan weer een stuk beter en hij heeft gelukkig geen koorts meer. Mooie tijd om de cadeautjes naar huis te smokkelen.

Verder wacht ik vandaag vooral op de post. Ik krijg een groot deel van mijn Amazon bestelling vandaag al binnen en ook het Blossom Books tasje met drie verrassingsboeken dat ik op Bookspot heb besteld komt vandaag eindelijk binnen.

Die avond mag Noud weer een keer zijn schoentje zetten.

Dagboek wk 47 schoentje gezet craving pages

Zaterdag

Het duurt even voordat Noud in de gaten heeft dat er cadeautjes in zijn schoentjes zitten, maar zodra hij ze ziet is hij natuurlijk diep onder de indruk. Sinterklaas heeft – heel slim – dit jaar fotootjes op de cadeautjes geplakt zodat Noud zelf in een oogopslag kan zien wat voor hem is (en wat niet). Hij vind het geweldig om zelf de cadeautjes te mogen verdelen.

Die middag wordt er een groot deel van de cadeautjes thuisbezorgd. Noud is bezig de gemiste slaap van de afgelopen dagen in te halen en doet daarom voor de verandering weer eens een middagdutje wat mij de kans geeft om cadeautjes in te pakken. Ik vind dat echt zo’n heerlijk werkje. Ik kan niet wachten tot pakjesochtend.

Zondag

Vandaag moet ik even een van de cadeautjes om gaan ruilen in de winkel, want ik heb per ongeluk de verkeerde afmeting besteld. Verder verwacht ik een rustig dagje met hopelijk weer een aantal afleveringen van Zoo om de dag af te sluiten.

Boeken + bloggen…

Ik begin de week met het uitlezen van The Vine Witch van Luanne G. Smith. Wat een heerlijk boek was dit. Het is een van de meest originele heksenboeken die ik tot op heden heb gelezen en ik hield echt van de murder mystery die als een rode draad door het verhaal liep. De volgende dag begon ik in Egotripper van Vi Keeland en ik las het nog dezelfde dag uit. Dit boek was geweldig. Ik heb echt enorm genoten van de hele dynamiek tussen de hoofdpersonen. Soms vergat ik gewoon dat ik een boek zat te lezen. Wat een heerlijke ervaring.

De volgende artikelen verschenen afgelopen week…

Hoe was jouw week?

One thought on “Dagboek wk 47: Samen ziek

  1. Oh, hier kwam gisteren ook een fotoboek toe. Ik heb besloten dat ik van elk jaar een klein fotoboekje van mijn metekindje wil. Voor het tweede jaar heb ik nog enkele foto’s nodig van mijn broer en schoonzusje maar haar eerste jaar staat hier ondertussen mooi vereeuwigd in de kast te pronken. Digitale foto’s zijn wel leuk maar ik hou toch nog steeds het meest van de gedrukte versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.