Dagboek week 40: De beste bezorger ooit

Dagboek week 40 de beste bezorger craving pages

Ik zal maar niet beweren dat ik normaal gesproken een heel geduldig persoon ben, want ik vrees voor de backlash in de comments. Ik ben de verpersoonlijking van ongeduld en afgelopen week werd ik enorm op de proef gesteld door meerdere pakketten die te laat werden afgeleverd waaronder zelfs de nieuwe bank. Gelukkig waren er genoeg andere dingen om mij af te leiden.

Dagboek week 40 de beste bezorger craving pages

Maandag

Vandaag zou eigenlijk de nieuwe bank bezorgd worden en dus zit ik thuis braaf te wachten. Ik moet alleen even Noud naar de crèche halen en oppikken, maar dat is zo dichtbij dat ik me niet kan voorstellen dat ze nèt op dat moment aan komen zetten. Terwijl Noud op de crèche is doe ik een snelle schoonmaak in huis zodat ik daarna lekker aan mijn blog en aan mijn nieuwe boek kan werken.

Hoe later het wordt des te meer zorgen begin ik me te maken of de bank nog wel komt. En ik heb de oude bank al op zijn kant in de hoek gezet om ruimte te maken (die wordt volgende week pas opgepikt door de kringloop). Aan het einde van de avond is de bank niet bezorgd. Ik ben pissig, want dinsdag kan ik niet thuisblijven voor de bezorgers omdat Noud naar een kinderfeestje mag.

Dinsdag

Vandaag mag Noud naar een kinderfeestje. Ik ben best zenuwachtig, want het is de eerste. Ik vind het echt moeilijk om een leuk cadeautje te kiezen voor de jarige Jet, maar gelukkig is ze er heel erg blij mee. Natuurlijk wip ik ook even binnen bij de boekhandel en ik koop Slay van Brittney Morris. Noud heeft het enorm naar zijn zin. Omdat de ouders het liever niet hebben ga ik niet verder in op het feestje.

Aan het einde van de middag gaan Noud en ik weer naar huis en meneer besluit dat hij morgen jarig wil zijn. Ik vertel hem dat het niet zijn verjaardag is, maar zijn onjaardag en dat we samen een theepartijtje zullen doen om het te vieren. Hij is tevreden.

Dagboek week 40 boekhandel bezoeken craving pages
Ik ging even langs bij de boekhandel en de stapel ‘Verschijning’ is al flink geslonken 😁

Woensdag

Mijn theepartij idee is al snel vergeten, want al heel vroeg staat er een enorme vrachtwagen voor mijn huis om de bank te bezorgen. De mannen zetten de bank keurig netjes op zijn plek in de woonkamer. Noud staat ondertussen gebiologeerd door het raam naar de vrachtwagen te kijken. De chauffeur vind het zo leuk om te zien hoe stoer Noud de vrachtwagen vind dat mijn kleine mannetje van hem even achter het stuur mag zitten. Ik heb echt nog nooit zo’n trotse blik op het gezicht van mijn ventje gezien als op dat moment. Hij voelde zich echt de koning te rijk. Ik denk dat ik de chauffeur wel dertig keer heb bedankt voor dat mooie moment. Dat was het wachten wel waard.

Dagboek Week 40 gelukkig jongen craving pages
De koning te rijk 🥰

Donderdag

Donderdag is weer een thuiswerkdagje voor mij. Vandaag worden namelijk de nieuwe kussens voor de bank bezorgd. Ik heb mijn slag geslagen bij de Xenos omdat ze daar deze week een 3-halen-2-betalen actie hebben op de sierkussens. Noud blijft vandaag even thuis van de crèche omdat hij vannacht nauwelijks heeft geslapen. Hij moest zo veel hoesten. Ik weet hoe hij zich voelt, want ik had vannacht precies hetzelfde. We zijn in het holst van de nacht samen naar beneden gegaan waar Noud gelukkig toch nog een paar uurtjes slaap heeft kunnen pakken op de bank en waar ik me heb vermaakt door voor de vierde (of vijfde) keer naar de live action verfilming van Aladdin te kijken.

De kussens worden trouwens niet bezorgd vandaag.

Vrijdag

Gisteren heb ik voordat Noud naar bed ging de douche even heel heet laten lopen. I know het is niet heel erg energiezuinig, maar het hielp mijn mannetje wel om vrijer te ademen die nacht en dat heb ik er wel voor over. Ik hang ook een natte handdoek over zijn slaapkamerdeur en leg een natte spons op een schoteltje onder zijn bed (tip van oma). Hij slaapt als een baby’tje.

Daardoor kan hij gelukkig vandaag wel naar de crèche, want het is dierendag. Noud mag een knuffel meenemen want er komt een heuse knuffeldokter naar de crèche. ’s Middags mag hij Bruno (ons hondje) zijn cadeautjes geven.

Tussen de middag worden de kussentjes bezorgd en ik ben er echt heel erg blij mee. De hele kamer krijgt er een andere vibe door. Ik vind het super mooi en lekker herfstig.

Vandaag moet ook mijn exemplaar van Wayward Son van Rainbow Rowell binnenkomen. Spoiler alert: het komt niet binnen.

Zaterdag

Vandaag is het boodschappendag. Lekker burgerlijk dus. Ik controleer altijd de aanbiedingen en fiets dan naar drie verschillende supermarkten om zo voordelig mogelijk uit te zijn. Sowieso moet ik een paar keer op en neer omdat ik geen rijbewijs heb en omdat achterop mijn fiets een kleuter zit moet ik het stellen met een fietsmandje. Gelukkig zijn alle drie de supermarkten op nog geen steenworp afstand van mijn huis.

’s middags gaan Noud en ik heerlijk knutselen. Ik vind dat echt heel erg leuk om te doen. Misschien nog wel leuker dan spelen met de auto’s of de blokken. Het is zo tof om te zien hoe creatief hij is. Vooral verven vind hij heel erg leuk. Daarom heb ik een poosje geleden bij de Action een hobbysetje gehaald waarmee je een kleine dinosaurus kunt maken van gips. Er zit verf bij in echte dinokleuren waarmee Noud zijn dino heeft versierd. Hij vind het geweldig!

Dagboek week 40 too good to go craving pages
Een hele mooie Too Good To Go box opgehaald bij Coop.

Om 18.00 uur fiets ik nog een keer naar de supermarkt, want ik heb een Too Good To Go pakket besteld via de gelijknamige app. De app is bedoeld om verspilling tegen te gaan. Deelnemende bedrijven kunnen er voor een kleine prijs producten aanbieden die anders weggegooid zouden worden. Ik wilde de app al heel lang uitproberen, maar er waren helaas nog geen bedrijven op aangesloten in de buurt. Tot nu! De supermarkt Coop doet eraan mee en ik heb dus een pakket gescoord. Ik was er erg tevreden over want dit zat er allemaal in…

 • Kwark
 • Voorgekookte aardappeltjes
 • Stroopwafels
 • Chocoladekoeken
 • Gedroogde bananenchips met melkchocolade
 • 2 Netjes uien (in prima staat)
 • Rosbief
 • Kipfilet
 • Schouderham
 • Desem stokbrood om af te bakken
 • Olijven
 • Biologische tomatensoep in zak

En een komijnkaasje, maar dat heb ik helaas zelf weg moeten gooien omdat het al begon te schimmelen. Toch heb ik er de 4,99 meer dan uit met de boodschappen die over zijn gebleven. Ik ga zeker vaker zo’n magic box bestellen. Helemaal als er dan weer zoveel lekkere koeken in zeten hehe.

Zondag

Vandaag doe ik helemaal niks behalve bankhangen, lezen en spelen met Noud. De enige reden dat ik mijn pyjama niet aanhoud is omdat ik wel nog even met Noud naar tuimeljudo moet voor de middag. Ik ben zo moe van de afgelopen week. Misschien dat ik vanavond het alpaca-maskertje van de Action op ga doen als Noud naar bed is (want ik wil hem niet bang maken). Ik denk dat ik sowieso nog een keer naar Aladdin ga kijken vandaag. Ik vind die film zo tof.

Boeken + bloggen

Deze week is het me gelukt om elke dag een update te plaatsen en dat heeft alles te maken met de Blogtober challenge van @anniekslibrary en @librarylooter. Ik lees ook lekker veel. Op maandag lees ik in Storytel het boek 101 Women Who Changed Our World uit. Ik won een maand gratis Storytel bij Sanne Hillemans en ik maak er nu al gretig gebruik van.

Op dinsdag las ik een van mijn eigen ebooks uit namelijk Sugar Rush van Sawyer Bennett. Helaas was het een mèh-vervolg.

Vrijdag lees ik in Storytel eindelijk het slot van de To All The Boys I’ve Loved Before trilogie uit: Always and Forever, Lara Jean. Het was het perfecte einde van een perfecte trilogie. Ik ben echt zo verliefd op deze boeken.

Ik luisterde afgelopen week ook naar twee audioboeken: Spin the Dawn van Elizabeth Lim en City of Ghosts van Victoria Schwab. Beide boeken waren echt ge-wel-dig

Ik plaatste elke dag een update afgelopen week…

Hoe was jouw week?

3 thoughts on “Dagboek week 40: De beste bezorger ooit

  1. Dat is echt een van de naarste dingen ja. Ik vond het dan ook helemaal geweldig dat hij op deze manier opgevrolijkt wordt. In mijn ogen zijn die mannen echte helden.

 1. Ik zag dit weekend eindelijk Aladdin en zit sindsdien regelmatig met het Prince Ali – liedje in mijn hoofd. Zo lief van die bezorger dat Noud even achter het stuur mocht. De kans is groot dat hij zich dat nog heel lang gaat blijven herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.