Dagboek week 3: Een cultureel uitje

Dagboek week 3 een cultureel uitstapje craving pages

Wat een pittig weekje was het afgelopen week. Er stonden nogal wat afspraken op de planning, maar ook een tweetal boeiende webinars. Later deze week werd een droom werkelijkheid: ik ging voor het eerst in mijn volwassen leven naar het ballet! 😍

Gisteren vertelde ik in mijn Day Zero update al wat meer over mijn leerdoelen voor het komende jaar: de cursussen die ik wil gaan volgen en de angsten die ik graag zou willen overwinnen. Verder sluit ik me ook steeds vaker aan bij (gratis) online webinars. Als jullie het leuk vinden om binnenkort een post te lezen over hoe ik passende webinars vind let me know in de reacties.

Dagboek week 3 een cultureel uitstapje craving pages

Maandag

Vandaag is weer een gewone werkdag. ‘s Morgens breng ik Noud naar de crèche en thuis ga ik zelf ook aan de slag. Om 14.00 staat er weer een afspraak met de nieuwe coach op de planning. Nadat de eerste coach werd overgeplaatst heb ik eerst een poosje een andere coach gehad, maar daar klikte het niet mee. Nu is er dus inmiddels al drie keer weer een nieuwe geweest en ik moet zeggen dat het nog niet helemaal soepel gaat. Hopelijk is het gewoon een kwestie van wennen en elkaar leren kennen. Het is in ieder geval een betere match dan de vorige.

Die avond heb ik mijn eerste webinar van deze week. De ‘lerares’ is Lisa Siefert die auteurs leert om een echte #boss te worden. Haar gratis webinar is goud waard! Ik steek er enorm veel van op en maak kennis met toffe schrijvers en schrijfsters van over de hele wereld. Ik heb me onmiddellijk aangemeld voor de volgende webinar.

Dinsdag

Vandaag staat er ook weer een afspraak op de planning. Dit keer met iemand die komt voor Noud. Hij is een mannetje dat heel erg in zijn eigen wereld leeft en op school vragen ze zich af of hij daarom wat extra hulp en begeleiding nodig zal hebben. De vrouw die vandaag komt zoekt dat uit.

Ruim twintig minuten te vroeg gaat de bel en ik doe binnensmonds vloekend de deur open (ik was nog aan het schoonmaken 🙈). Gelukkig niet onze contactpersoon op de stoep maar een loodgieter die eigenlijk bij de buren moest zijn.

Woensdag

Woensdag brandde ik een kaarsje. Ik had niet echt een fijne. Deze tijd van het jaar roert mijn depressie zich vaak weer en het lijkt hele dag alsof ik erop zit te wachten. Echt een 🤬-gevoel. Ik besluit om mezelf af te leiden met een wandeling.

Donderdag

Vandaag komt mijn moeder op bezoek en gaan we samen Noud oppikken van de crèche om nog wat boodschapjes te doen die Noud nodig heeft op de basisschool. Het is namelijk al bijna zover 😱. Wat is tijd? Het was een superfijne middag.

Vrijdag

Vandaag heb ik weer een afspraak op Noud zijn toekomstige basisschool. We bespreken de laatste details en zijn het er over eens om Noud langzaam te laten wennen door hem niet meteen in het diepe te gooien. Om te beginnen gaat hij dus alleen voor de middag naar school. Ik ben zo blij met de school die ik voor hem heb uitgekozen. Alles voelt gewoon goed. Er wordt zo fantastisch met je meegedacht. I love it.

‘s Avonds doe ik mee aan de tweede webinar van de week, maar deze vond ik wat minder geslaagd. De vrouw moedigde haar deelnemers praktisch aan om plagiaat te plegen. Ik werd een beetje naar van haar gouden tips en ben niet tot het einde gebleven. Jammer, maar zo’n webinars heb je dus ook.

Dagboek week 3 Readforaussie craving pages

Zaterdag

Wat een bijzondere dag. Overdag doe ik mee aan de #readforaussie leesmarathon en ‘s avonds mag ik mee naar het ballet! In een theater in Uden bracht de Staatsopera van Tatarstan een voorstelling van De Notenkraker ten tonele. Ik kwam ogen tekort voor de prachtige voorstelling. En de muziek… ik loop sindsdien de hele tijd al Tsjaikovsky neuriënd door het huis 💖💖💖.

Zondag

Ik ben net een verliefde puber. De hele dag zwijmel ik nog na over de balletvoorstelling. Ik kijk naar zowel de tekenfilm The Nutcracker Prince op Youtube als naar de speelfilm op Amazon Prime. Het was dan ook zo mooi.

Bloggen en boeken

Het is een goede leesweek voor me. Deels dankzij de #readforaussie leesmarathon. Begin deze week lees ik Je Moet (Bijna) Niks uit van Lianne Keemink; een vlotgeschreven boek over zelfhulpboeken en de potentiële waarde ervan. Dit weekend lees ik Suitors and Sabotage van Cindy Anstey, If You Come Softly van Jacqueline Woodson én An Enchantment of Ravens van Margaret Rogerson. Ik koop geen nieuwe boeken en vraag geen recensie-exemplaren aan met het oog op mijn doel om mijn TBR dit jaar minstens te halveren.

Op mijn blog verschenen de volgende artikelen en reviews…

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.