Bout of Books 24; dag 1

Ik wist het chantal van gastel craving pages

Zoals ik onlangs al aangaf in mijn readathon-overzicht voor Januari doe ik deze week mee aan een van mijn favoriete leesmarathons: de Bout of Books readathon. Hoewel ik heb besloten om dit keer wat minder op social media te zitten tijdens de readathon vind ik het wel leuk om jullie op de hoogte te houden van mijn vooruitgang. Vandaag vertel ik je over dag 1 (gisteren)

Het is maandag en de vakantie zit er voor de meeste mensen weer op. Zo ook voor Noud. Vandaag mag hij voor de middag weer lekker rauzen op de creche. Hij heeft er duidelijk zin in want het is alweer een tijdje geleden. Daarbij heeft hij de hele vakantie te kampen gehad met een heftige verkoudheid en een oorontsteking. Zelf was ik ook ziek en dus zijn de feestdagen echt totaal aan ons voorbij gegaan. -_-

Ik wist het chantal van gastel craving pages

Boek 1

Ik heb een vrije dag vandaag en met mijn mannetje onder de pannen op de creche kan ik dus mijn hele ochtend doorbrengen met een boek. Aangezien ik ongeveer halverwege ben met Ik Wist Het van Chantal van Gastel besluit ik om die eerst uit te lezen.

Het is een fijne ochtend. Ik heb mijn boek, een grote pot thee binnen bereik en kan lekker met de beentjes omhoog genieten van de stilte voor de storm. Nog voor ik Noud weer op mag halen heb ik mijn eerste boek uit en ik geef het vijf sterren! Dit boek tilt de term ‘feelgood’ naar een heel nieuw niveau.

Als Noud weer thuis is ga ik ervan uit dat mijn leestijd voor die dag er wel weer op zit, maar mijn knulletje verrast me door eigenlijk meteen in slaap te vallen op de bank. Ik ben in dubio; van de ene kant is het een hele mooie kans om wat in het huishouden te doen, maar van de andere kant wil ik ook heeeel graag beginnen in mijn volgende boek.

Elizabeth and zenobia jessica miller craving pages

Boek 2

EFF IT! ik heb de hele kerstvakantie doorgebracht met doodziek voor een zieke peuter zorgen… ik vind dat ik deze leestijd wel heb verdiend en dus begin ik in Elizabeth and Zenobia van Jessica Miller. Het is een middlegrade, gotisch sprookje en ik ben nog voordat ik verliefd kan worden op het verhaal al hoteldebotel op de illustraties.

Ik kom tot ongeveer de helft voordat Noud weer wakker wordt en wil spelen. De rest van de middag leg ik spoorbanen aan, kijk ik filmpjes van treinen op Youtube (op HoepTjoep zoals Noud het noemt) en lees ik voor uit Deze Ridder Zegt Nee van Rowland Hindley (eigenlijk dus al boek 3). Noud houdt van dit boek… en ik trouwens ook.

De rest van de dag werk ik mijn Bout of Books bullet journal pagina bij, kook ik en doe ik de afwas. In plaats van lezen kijk ik ‘s avonds weer een paar afleveringen van een nieuwe Netflix verslaving van me; The Blacklist. Morgen is er weer een dag.

Lees jij wel eens middlegrade boeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.