Bookopoly Wrap Up Juni

2 juli 2018

Bookopoly Wrap Up Juni

2 juli 2018

Zoals jullie een poosje geleden hebben kunnen lezen ben ik bezig met de Bookopoly challenge van ELENA READS BOOKS en SWIRLY GIRLY 30. Iedere eerste maandag van de maand kun je hier volgen hoe die uitdaging me de voorgaande maand afging in mijn Bookopoly Wrap up. Ik las de afgelopen maand 6 boeken uit en zou teleurgesteld in mezelf zijn als ik niet wist dat ik een groot deel van mijn tijd aan mijn eigen boek heb besteedt en aan het ‘eigen’ maken van mijn huisje. Dan vind ik 6 boeken nog helemaal niet zo verkeerd.

 

Blijf nog even marloes otten craving pages

Mijn TBR voor Juni

Ik besloot mijn uitdaging de afgelopen maand iets anders aan te pakken dan in mei; ik maakte een TBR met een boek voor elke straat/genre. Dit waren de boeken die ik heb uitgekozen:

 1. Non Fictie —> All I Know Now van Carrie Hope Fletcher
 2. Fantasy —> Daughter of the Siren Queen van Tricia Levenseller
 3. Romantiek/Feelgood —> The Book Ninja van Ali Berg & Michelle Kalus
 4. Audioboek —> Long Way Home van Katie McGarry
 5. Science Fiction/Dystopia —> Evolutie van Ursula Visser
 6. Sociale Thema’s —> Blijf Nog Even van Marloes Otten
 7. New Adult —> The Roommate van Kendall Ryan
 8. Geschiedenis —> Mad Miss Mimic van Sarah Henstra

De deal elle kennedy craving pages

De boeken die ik ook daadwerkelijk heb gelezen de afgelopen maand heb ik gemarkeerd. Verder las ik ook twee boeken die voldoen aan een opdracht op mijn kans-kaarten…

 1. Een boek met een groene kaft
 2. 1-woord-titel
 3. Dit jaar verschenen —> De deal van Elle Kennedy
 4. Een grappig boek —> Flirten met de Baas van Natasha Madison
 5. 1e deel van een trilogie
 6. Een klassieker
 7. Gebaseerd op een mythe
 8. Al lang op je TBR
 9. Boek met meerdere POV’s
 10. Aangeraden door een vriend
 11. Geschreven door een celeb
 12. Geïllustreerd boek
 13. Gehypet boek
 14. Poetische roman
 15. Outside your comfort zone
 16. Laatste boek in een serie

Je kunt duidelijk merken dat het weer zomer is. Opeens moet ik er niet aan denken om een taaie high fantasy roman te verslinden, maar nijg ik steeds weer naar contemporary en New Adult romans. Gelukkig blijk ik daarin niet alleen te zijn, want onder deze afbeelding op mijn Instagram account gaven verschillende boekenwurmen aan dat zij ook echte seizoenslezers zijn…

Wat zit er nu in de pot

Ik beloon mezelf met het behalen van iedere challenge met een kleine bijdrage aan mijn spaarpotje. Deze maand heb ik daarmee 4 x 20ct. = 80ct verdiend met het lezen van vier van de zes boeken op mijn TBR. Verder verdiende ik per kans-opdracht 1 euro (x 2 = 2,- euro)

In totaal mag ik dus 2,80 euro in mijn potje doen. Daarmee komt het totaal van mijn spaarpotje op 3,80 + 2,80 = 6,60 euro

Mijn TBR voor Juli

Ik vond het fijn om aan het begin van Juni een TBR te maken. Tot mijn eigen verbazing lukte het me ook – grotendeels – om me eraan te houden. Daarom maak ik ook dit keer een TBR voor aankomende maand. Hopelijk lukt het me om de volgende boeken te lezen…

 1. Non Fictie —> ik heb nog geen idee
 2. Fantasy —> My Plain Jane van The Lady Janies
 3. Romantiek/Feelgood —> Vallen van Jackie van Laren
 4. Audioboek —> Snow Falling van Jane Gloriana Villanueva
 5. Science fiction/Dystopia —> Evolutie van Ursula Visser
 6. Sociale Thema’s —> Alles Behalve Oké van Laura Steven
 7. New Adult —> Wild & Structure van Mariëlle Brouwer
 8. Geschiedenis —> Mad Miss Mimic van Sarah Henstra

Komende maand doe ik ook weer mee aan de BookBuddyAThon – Ik zoek nog een buddy mocht je zin hebben om mee te doen – en aan de 24in48 readathon. Hopelijk betekent dat dat ik weer een fijn deel van mijn TBR kan schaven.

Hoe was jouw leesmaand?

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat ik nu lees...

Recente reviews

Nocturna van maya motayne cover craving pages

Nocturna van Maya Motayne

Author:

Wat een aangename verrassing was het toen vorige week opeens het boek Nocturna werd bezorgd. Ik had het boek al her en der voorbij zien komen op socia

Sorcery of thorns van Margaret Rogerson cover craving pages

Blogtober dag 13: Sorcery of Thorns van Margaret Rogerson

Dit boek werd onder mijn aandacht gebracht toen ik middenin een contemporary-fase zat. Ik schreef het boek daarom al af voordat ik überhaupt wist waar

city of ghosts van victoria schwab cover craving pages

Blogtober Dag 6: City of Ghosts van Victoria Schwab

De maand oktober is door een aantal van mijn favoriete bookstagrammers omgedoopt tot ‘Blogtober’. Voor elke dag van de maand hebben zij een prompt ver

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

35,311 / 80,000
×
%d bloggers liken dit: