Boeklancering Verschijning

Boekpresentatie verschijning craving pages

Mijn vingers trillen als een gek terwijl ik dit type, maar ik kan dan ook nauwelijks geloven dat het deze maand eindelijk zover is: mijn boek komt uit! Hoewel je het boek natuurlijk nu al kunt pre-orderen ligt het vanaf 29 januari dan echt in de boekhandels en ik zal jullie verklappen dat dat tegelijkertijd geweldig en superspannend is.

Natuurlijk laten we de verschijning van ‘Verschijning’ niet zomaar voorbij gaan. Uitgeverij Volt en boekhandel van Piere organiseren samen een toffe boeklancering waar jij bij kunt zijn!

De details…

Boekpresentatie verschijning craving pages

Degene die mij al langer volgen of die mij persoonlijk kennen weten dat ik een lange, zware weg heb afgelegd om hier te komen. En ik zou het dan ook dolgraag met jullie willen delen en jullie persoonlijk willen bedanken voor alle support die jullie me sinds de oprichting van mijn blog hebben gegeven.

Meld je aan voor het evenement via een mailtje naar info@vanpiere.nl

Hopelijk tot ziens op de boekpresentatie van ‘Verschijning’.

One thought on “Boeklancering Verschijning

  1. Hey Joany, ik wilde dat ik er die dag voor je bij kon zijn. Omdat ik besef hoe lang je hier naar toe hebt geleefd en omdat ik je die dag graag wilde aanmoedigen. Alleen is het nogal kostelijk om in het weekend met de trein tot daar te geraken en (belangrijker in mijn geval) het is fysiek ook een te grote inspanning. Ik vrees dus dat ik hier van thuis uit voor je ga duimen dat de boeklancering geweldig meevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.