Boekenblogs

Naast het bijhouden van mijn eigen blog vind ik het ook heel fijn om andere blogs te bezoeken. De blogs hieronder vind ik tof en zijn zeker een bezoekje waard.

Boekenblogs

Zonenmaan.net

Emmy is een van de creatiefste boekbloggers. Haar reviews zijn ijzersterk en goed onderbouwd en zijn mede verantwoordelijk voor mijn ellenlange TBR lijst.

Leesdame

Luna schrijft gepassioneerd over haar liefde voor boeken. Hoewel onze smaken verschillen heb ik een zwak voor haar fijne schrijfstijl, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Haar columns zijn altijd awesome!

Het leven van een boekenworm

Is een favoriete blog omdat Annabel – wat mij betreft – een uitstekende smaak heeft qua boeken. Haar stukken zijn vlot geschreven, met een fijne dosis humor. En haar unboxings sprankelen van enthouasiasme.

Zwartraafje

Liesbet is een van de liefste bloggers in onze niche en ik lees haar stukken met veel plezier. Ze krijgt het voor elkaar om elk artikel; van een review tot een column of lijstje te laten voelen als een virtuele knuffel.

The book review

Prachtige foto’s en uitgebreide, goed doordachte columns – die jou op hun beurt ook aan het denken zetten – maken deze blog tot een van mijn favorieten.

That blonde woman

Is de blog van Katja die haar liefde voor lezen combineert met haar liefde voor alles. Ik vind dit een fijne blog om te bezoeken omdat hij bruist van de personality en passie. Ieder bezoek is een lichtpuntje.

Duntax.nl

Is een van mijn favoriete blogs wanneer ik in de stemming ben voor een toffe NA of steamy roman. Na het lezen van haar boeken (Chaos & Structure en Wild & Structure), durf ik blind op Mariëlle’s aanbevelingen te vertrouwen.

Pluizenbol

Deelt naast recensies en andere boek-gerelateerde content ook de beste schrijftips en prompts. Als auteur vind ik het heerlijk om ook haar eigen schrijfervaringen te lezen en ik kijk uit naar haar debuut.

Leave no story behind

Is een gezellige, blog met eerlijke en ijzersterke reviews die me meer dan eens hebben gemotiveerd om een boek aan te schaffen. Ik vind Lisa’s openhartige schrijfstijl elke keer weer superfijn weglezen. Aanrader!

Nerdy Geeky Fanboy

Deze blog kun je onmogelijk bezoeken zonder er blij van te worden. Joost zijn enthousiasme voor lezen en nerdy dingen laat de hele site sprankelen.

All the feels

Mocht het woord ‘fangirl’ ooit opgenomen worden in een geilustreerde versie van de Van Dale dan kunnen ze daar maar beter een foto van Eline bij plakken. Van haar enthousiasme kun je onmogelijk niet blij worden.

Kwante in wonderland

Ik vind het inspirerend hoe Kwante de leukste online events organiseerd en ons allemaal verwelkomt in haar wonderland. Ook haar reviews zijn superfijn; eerlijk en goed onderbouwd. Pas op want haar reviews kunnen hetzelfde effect hebben op je TBR als een ‘EET MIJ’ koekje op Alice.

 

Heb jij of ken jij nog meer toffe boekenblogs dan nodig ik je bij deze uit om die met mij en mijn bezoekers te delen in een reactie hieronder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.