Blogtober dag 3; Mijn bookish herfst-bucketlist

Blogtober dag drie herfst bucketlist craving pages

De maand oktober is door een aantal van mijn favoriete bookstagrammers omgedoopt tot ‘Blogtober’. Voor elke dag van de maand hebben zij een prompt verzonnen om je te voorzien van een maand aan bloginspiratie. Ik ga mijn best doen om elke dag mee te doen aan deze uitdagende themamaand.

Vandaag staat in het teken van mijn bookish bucketlist. Herfst is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik ga dan ook heerlijk uit mijn dak met voorbereidingen. Ik wil mijn huis in herfstsfeer decoreren, mijn TBR aanvullen met heerlijke herfstige titels en de perfect herfstige thee scoren om me warm te houden. Ik heb nooit echt nagedacht over een herft-bucketlist, maar speciaal voor deze blogtober heb ik toch een lijstje gemaakt.

Blogtober dag drie herfst bucketlist craving pages

Herfstige bookstagram props maken of kopen

Ik houd enorm van kleur in mijn bookstagram foto’s. Mijn feed ziet er daardoor – vind ik – enorm bruisend en fris uit. Toch vind ik het wel tijd voor wat afwisseling. Dat doe ik door wat herfst-props in te slaan voor mijn foto’s. Mijn go to winkels zijn de Action en de kringloop. Hier kun je vaak hele leuke dingen scoren voor een klein prijsje.

Preptober

November is voor mij onlosmakelijk verbonden met Nanowrimo; National Novel Writing Month. In oktober ga ik me voorbereiden op deze uitdaging want dan is het preptober! Ik wil proberen mijn korte verhaal Aangemoedigd uitbreiden tot een heuse roman tijdens Nanowrimo. Je kunt het korte verhaal lezen op Schrijverspunt.nl door hier te klikken.

Spook-a-swap

Deze maand mogen de pakketjes voor de Spook-a-Swap van Kwante op de post en aan het einde van de maand mag ik ook mijn eigen pakket openmaken. Daar kijk ik enorm naar uit. Elke keer is het weer een feest om mee te doen aan de swaps van Kwante. Enorm veel respect voor de manier waarop ze zo’n evenement steeds weer in goede banen weet te leiden. You rock Kwante!

Nieuwe leesstoel

Ik ben enorm gelukkig met mijn mooie, blauwe boekenkast. Wat ik nu nog heel graag zou willen is een relaxte leesstoel. Bij voorkeur eentje met een voetensteun zodat ik heerlijk, onderuitgezakt kan genieten van mijn boek. Dekentje erbij, thee binnen bereik. Yes please. Ik heb trouwens ook al een stoel op het oog. Namelijk de Strandmon oorfauteuil van Ikea in de kleur donkergroen. Uiteraard met de voetensteun erbij. Ik denk dat deze stoel echt perfect in mijn interieur zou passen en hij ziet er zo comfortabel uit.

Shoppen met Noud

Ik heb echt heeel veel zin om binnenkort eens lekker te gaan shoppen met Noud. Hij heeft sowieso nieuwe boekjes nodig ūüėŹ. Het overgrote deel van de boekjes die hij nu heeft is hij √©cht ontgroeid. Hoog tijd dus voor nieuw leesmateriaal. Gelukkig heeft hij sinds kort een echte, grote jongens boekenkast en die moet natuurlijk vol. Ik heb er zin in om er samen een dagje van te maken. Lekker shoppen voor herfst- en winterkleren voor moeder en zoon, nieuwe schoentjes voor meneer, nieuwe boekjes en tussen de middag heerlijk samen lunchen in de stad. Ik kijk echt zo erg uit naar dit moeder-zoon dagje.

Mocht je ook nog benieuwd zijn naar wat ik van plan ben te lezen tijdens de herfst? Check dan mijn TBR in dit artikel of bekijk naar welke boeken ik het meest uitkijk deze maand.

Wat staat er op jouw bookisch bucketlist voor komende herfst?

4 thoughts on “Blogtober dag 3; Mijn bookish herfst-bucketlist

    1. Hahaha, zijn bibliotheek is al bijna omvangrijker dan die van mij. Ik vind het op de een of andere manier nog leuker om boekjes voor hem te shoppen dan voor mezelf. Er is tegenwoordig ook zoveel keuze. Ik kom gewoon ogen tekort in de boekhandel. Heerlijk.

  1. Die zetel ziet er heerlijk uit. Die nodigt echt uit om er in weg te duiken onder een dekentje en inderdaad zoals jezelf ook al aangaf met een heerlijke tas thee binnen handbereik. Hopelijk kan je binnenkort genieten van een heerlijke shopdag met Noud. Vooral samen boekjes uitkiezen lijkt me heel fijn.

    1. Daar heb ik ook echt heel veel zin in alleen werkt het weer helaas nog niet echt mee. Hopelijk krijgen we binnenkort weer een zonnig herfstdagje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.