Blogtober dag 10: Zo gaat het met mijn challenges / voornemens

Blogtober dag 10 hoe gaat het met mijn challenges craving pages

De maand oktober is door een aantal van mijn favoriete bookstagrammers omgedoopt tot ‘Blogtober’. Voor elke dag van de maand hebben zij een prompt verzonnen om je te voorzien van een maand aan bloginspiratie. Ik ga mijn best doen om elke dag mee te doen aan deze uitdagende themamaand.

Altijd omstreeks oktober begint het tot mij door te dringen dat het jaar alweer bijna afloopt. Het gaat zó verschrikkelijk snel voorbij. Volgend jaar wordt Noud alweer vier jaar en gaat hij dus naar de basisschool. Hoe kan dat!? Gisteren was hij nog mijn kleine baby.

Blogtober dag 10 hoe gaat het met mijn challenges craving pages

Als de tijd zo snel voorbij gaat is het gemakkelijk om je goede voornemens of zelfopgelegde uitdagingen uit het oog te verliezen. Het is dus helemaal geen slecht idee om eens even te controleren hoe het met mijn reading challenges gaat. Dit waren mijn doelen voor 2017:

  • 75 Boeken lezen (Goodreads Reading Challenge): De teller staat inmiddels al op 111 boeken dus…check!
  • Meedoen aan de reading challenge van Popsugar: Ik ben goed op weg, maar moet nog een aantal prompts af zien te strepen. Ik heb de lijst onlangs weer geüpdatet en met een klik op deze link kun je zien hoe het er precies voorstaat.
  • Elke maand een lootje trekken uit mijn TBR jar: Nope. Mijn TBR jar werkte prima gedurende de eerste paar maanden van het jaar, maar daarna verloor ik helaas interesse. In plaats daarvan probeer ik wel elke maand mee te doen met een leesmarathon.

Ook gaf ik in een Friday Five post antwoord op de vraag: Welke 5 boeken wil jij in 2019 sowieso gaan lezen? Dit was mijn lijstje…

  • Slayer van Kiersten White: Heb ik aan het begin van het jaar gelezen, maar helaas viel het me vies tegen. Het had helaas niet die geweldige Buffy-vibe waar ik op had gehoopt.
  • Godsgraf van Jay Kristoff: Oooeeh, deze staat nog altijd ongelezen in mijn digitale bibliotheek. Binnenkort toch maar eens in beginnen denk ik.
  • Van Chanel naar Flanel van Marijke Vos: Wat een leuke verrassing was het om dit ebook tegen te komen in de adventkalender van Hebban. Je kon het boek gratis downloaden en lezen en dat heb ik dan ook gedaan.
  • Undead Girl Gang van Lily Anderson: Deze moet ik nog lezen. Ik hoop er deze maand aan toe te komen, want het lijkt me wel ideale literatuur voor de oktobermaand (met het oog op Halloween).
  • Anne van het Eiland van L.M. Montgomery: Dit boek is helaas uitgesteld door de uitgeverij waardoor ik het nog niet heb kunnen lezen. Ik kan natuurlijk een Engelstalig exemplaar aanschaffen, maar ik ben nu eenmaal verliefd op de prachtige hardcovers van uitgeverij Karmijn.

Ik ben helemaal niet ontevreden over mijn vooruitgang. Ik heb al lekker veel gelezen en ook veel toffe nieuwe auteurs mogen ontdekken in het afgelopen jaar. Wel heb ik mijn challenges her en der een beetje bijgesteld wanneer ik merkte dat iets niet werkte voor me. Dat moet kunnen vind ik. Je leest immers in de eerste plaats voor je plezier en niet om doelen te behalen.

Hoe gaat het met jouw lees-challenges?

One thought on “Blogtober dag 10: Zo gaat het met mijn challenges / voornemens

  1. Ik wilde 12 boeken lezen. Ondertussen staat de teller op hebban op 17. Ik koos er 12 omdat ik voorgaande jaren echt steeds de challenge niet haalde en dan druk voelde om hem wel te halen. Ben benieuwd hoeveel ik er nog ga lezen de laatste maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.