Populaire Posts

 Craving Pages Blog

Boeken, Reviews Joany de Vries Boeken, Reviews Joany de Vries

Her Fantasy - Lauren Biel

Sinds ik op Everand de boeken van Lauren Biel heb ontdekt heb ik het mijn missie gemaakt om al haar boeken te lezen. Dus ook deze bijzondere novella. Vergeleken met haar andere boeken is dit boek vrij tam, maar oh zo verrukkelijk spicy!

Meer lezen
Boeken Joany de Vries Boeken Joany de Vries

Wat ik las in Maart ‘24

Zo lees je zeven jaar lang nauwelijks een boek per maand, en zo lees je opeens 35 boeken in de maand Maart. Hoe dat zo is gekomen? Geen flauw idee, maar ik vertel jullie graag meer over de boeken die ik in de afgelopen maand heb gelezen.

Meer lezen
Boeken, Reviews Joany de Vries Boeken, Reviews Joany de Vries

God of Malice - Rina Kent

Heb je wel eens een boek opgepakt waarvan je eigenlijk denkt dat het niet helemaal je cup of tea is, maar dat zo’n hype heeft dat je het niet kunt negeren? God of Malice van Rina Kent, het eerste deel van de Legacy of Gods-serie, is zo’n boek voor mij. Als iemand die normaal gesproken onmiddellijk ‘nee’ zegt tegen een bully romance, was ik toch nieuwsgierig genoeg om het een kans te geven.

Meer lezen
Boeken, Reviews Joany de Vries Boeken, Reviews Joany de Vries

Ruthless Creatures - J.T. Geissinger

Een poosje geleden las ik het boek Pen Pal van J.T. Geissinger en dat boek brak mijn hart op de beste manieren mogelijk. Ik had de smaak meteen te pakken en wilde meer lezen van deze auteur. Mijn keuze viel op haar Maffia Romance reeks: Queens & Monsters en las onlangs het eerste deel.

Meer lezen
Boeken Joany de Vries Boeken Joany de Vries

Wat ik las in februari ‘24

Ontdek de boeken die mijn februari hebben gevormd: van de cowboy romance in "Talk Dirty, Cowboy" tot de intense spanning in "That Sik Luv". Deze post biedt korte, samenvattingen van 16 uiteenlopende romans, perfect voor elke boekenliefhebber op zoek naar inspiratie voor hun volgende leesavontuur.

Meer lezen
Joany de Vries Joany de Vries

Mijn E-reader top 5

Vandaag deel ik mijn 5 favoriete e-readers met je: van Kindle tot Kobo en mijn meest recente aankoop: de Boox Palma. Vind uit welke het beste bij jouw leesstijl past, inclusief alle plus- en minpunten.

Meer lezen
Boeken Joany de Vries Boeken Joany de Vries

Wat ik las in januari ‘24

Ontdek de boeken die mijn januari hebben gevormd: van de charmante small-town romance in "Ranger" tot de intense spanning in "Pen Pal". Deze post biedt korte, samenvattingen van 11 uiteenlopende romans, perfect voor elke boekenliefhebber op zoek naar inspiratie voor hun volgende leesavontuur.

Meer lezen
Journals Joany de Vries Journals Joany de Vries

Journaling voor Creativiteit

Ontdek hoe journaling je creativiteit kan stimuleren. Leer hoe jouw persoonlijke journal een bron van inspiratie kan zijn voor brainstormen, visualiseren en persoonlijke groei. Vind uit hoe vrij schrijven, kleurrijke elementen, en reflectie je kunnen helpen om je creatieve potentieel te ontsluiten.

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

Wat je moet weten over ISBN-nummers op KDP

Ontdek in deze gids de voor- en nadelen van een ISBN voor low-content boeken op KDP, inclusief kosten, beheer, en verkoopopties. Leer over de keuze tussen een eigen ISBN of een gratis ISBN van Amazon en de impact op de distributie en rechten van je boek.

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

Hoe mijn boekvormging het verschil kan maken

Als ervaren boekvormgever combineer ik persoonlijke aandacht en expertise met een diep begrip van lezerswensen. Ik bied maatwerk voor allerlei genres, waarbij ik transparantie en samenwerking met klanten hoog in het vaandel heb staan.

Meer lezen
Persoonlijk Joany de Vries Persoonlijk Joany de Vries

Mijn eigen schrijfreis

Ontdek mijn schrijfreis: van fanfiction en self-publishing tot het winnen van een uitgeefcontract. Volg mijn avonturen in het schrijven en leer van mijn leermomenten en successen.

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

SEO-tips voor je KDP-boekbeschrijvingen

Verbeter de zichtbaarheid en verkoop van je KDP-boeken met SEO: integreer relevante trefwoorden, maak je eerste zin boeiend, en benadruk unieke aspecten. Pas natuurlijke taal toe en stem je beschrijving af op je doelgroep voor maximale impact.

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

Effectieve marketingstrategieën voor je KDP-boek

Ontdek de sleutel tot succesvolle boekmarketing: Ken je doelgroep, creëer een aantrekkelijke cover en optimaliseer je boekbeschrijving met SEO. Ik deel mijn inzichten als KDP- en Canva-expert over hoe je met de juiste strategieën je zelfgepubliceerde boek in de spotlight zet.

Meer lezen
Journals Joany de Vries Journals Joany de Vries

New Release: ASMR Guided Journal

Verrijk je ASMR-beleving met de 'ASMR Guided Journal': een uniek dagboek dat helpt bij het verdiepen en documenteren van je ASMR-ervaringen. Het biedt creatieve uitdagingen, persoonlijke reflecties en het bijhouden van slaappatronen voor een intensievere en meer gepersonaliseerde ASMR-beleving. Ervaar mindfulness en verbeterde ontspanning door elke tinteling en fluistering vast te leggen.

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

Zo voorkom je dat KDP je account sluit

Voorkom sluiting van je KDP-account: Lees mijn artikel 'Zo voorkom je dat KDP je account sluit' waarin ik uitleg hoe je auteursrechtschending, plagiaat, en andere veelvoorkomende valkuilen vermijdt. Bescherm je inkomen en reputatie door op de hoogte te blijven van KDP-richtlijnen!

Meer lezen
KDP Joany de Vries KDP Joany de Vries

Coverontwerp voor KDP

Ontdek hoe een aantrekkelijk en professioneel coverontwerp jouw KDP-boek kan transformeren! In dit artikel deel ik essentiële tips voor het creëren van een professionele en aansprekende cover, die de aandacht trekt en onderscheidend is in de competitieve boekenmarkt.

Meer lezen

Mijn Diensten

  • Vormgeving

    Ik zorg ervoor dat jouw boek opvalt tussen de massa. Met een oogstrelende cover en een professionele opmaak van het binnenwerk van jouw journal of boek, maak ik van jouw publicatie een visueel meesterwerk.

  • Teksten Schrijven

    Ben je gestrest door een knipperende cursor? Laat mij jouw webtekst, drukwerk of boek schrijven. Ik help je om je ideeën om te zetten in boeiende en professionele teksten.

  • KDP Assistant

    Als KDP Assistant begeleid ik je door het gehele proces van publicatie op Amazon's Kindle Direct Publishing platform. Van het formatteren van je manuscript tot het navigeren door het uitgeefproces.

  • Boek een gesprek

    Nieuwsgierig geworden naar wat ik nog meer kan betekenen voor jou of je onderneming? Stuur me vrijblijvend een bericht of boek een Zoom meeting met mij voor een gesprek.