Als we een bakkie zouden doen…

16 januari 2019

Als we een bakkie zouden doen…

16 januari 2019

Een poosje geleden zag ik Jamie van PERPETUAL PAGE TURNER een tof artikel delen waarin ze haar lezers een kijkje gunt in haar leven door te speculeren over hoe een gesprek over een kopje koffie ongeveer zou lopen. Ik vond het zo’n toffe, originele manier om een persoonlijke post te delen dat ik zelf ook besloot in te haken op deze feature. Dus pak er lekker een kop koffie, thee of waar je ook maar zin in hebt bij – vergeet de koekjes niet – en laten we eens even bijkletsen…

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Als we een bakkie zouden doen zou je ongtetwijfeld aan me merken dat ik een klein beetje zenuwachtig ben. Over minder dan twee weken komt mijn boek uit en ik vind het zó spannend. Ik hoop zo dat lezers net zo dol worden op Jeanne en het ghosthuntersteam van haar vader.

Als we een bakkie zouden doen vertel ik je ook dat Noud echt heel erg ziek is geweest tijdens de kerstvakantie… en ik trouwens ook. Kerst en oud en nieuw zijn compleet aan ons voorbij gegaan. Onze dagen hebben we doorgebracht met slapen op de bank en heel veel fruit eten in de hoop zo de genezing wat te bespoedigen. Het zou saai zijn geweest als ik niet continu zo bezorgd was over de hoge koorts van mijn mannetje.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat ik het nieuwe jaar ben begonnen in een nieuw bullet journal boekje: een Rhodia Goalbook dit keer. Ik ben helemaal verkocht. Kennelijk vind ik het toch prettiger werken in een boekje met zachte cover en met gladder papier (wat het de perfecte bujo maakt voor vulpennen).

Als we een bakkie zouden doen zou ik je een beetje teasen over mijn nieuwe schrijfproject; het heet ‘Ontredderd’ en het is een vampierverhaal! Ik weet dat je in de YA wordt doodgegooid met vampierboeken, maar ik ben echt overtuigd van dit boek. Het idee voor het boek kwam op zo’n maffe manier in me op. Ik keek een spelprogramma – geen idee meer welke – en er deed een kandidaat mee met de achternaam ‘Moorthaemer’. Inspiratie sloeg toe als bliksem en de eerste 50K staat al in mijn schrijfprogramma. I love it when that happens.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat ik op jouw aanraden ben begonnen met het kijken van The Blacklist. Ik skipte de titel altijd in mijn Netflix suggesties omdat ik in de veronderstelling was dat het een saaie gangsterserie was. Nu komen er wel gangsters in voor, maar saai is het zeer zeker niet! Sterker nog, ik was na het eerste kwartier van de eerste aflevering al verslaafd. Ik vraag me af hoe lang ik erover ga doen om alle afleveringen te bingen op Netflix. Ik gok op ‘niet zo lang’.

Boekpresentatie verschijning craving pages

Als we een bakkie zouden doen zou ik je nogmaals herinneren aan de releaseparty voor mijn boek. 3 Februari om 14:00 begint het feestje bij van Piere in Eindhoven. Als je van de partij wilt zijn hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar het adres in de afbeelding hierboven. Ik vergeef het je nooit als je niet komt! Grapje! Grapje! Natuurlijk kan ik niet boos op je worden, maar ik zou het erg leuk vinden als je wel van de partij bent. Hopelijk tot daar.

En hoe gaat het met jou?

2 Comments

 • Anneke 18 januari 2019 at 11:53

  Als wij een bakkie zouden doen dan zou ik je vragen of je me privélessen bullet journalling kon geven. Ik vind het elke keer zo gaaf wat je maakt. 😀

  • Joany 18 januari 2019 at 19:00

   Dankje Anneke, lijkt me best gezellig samen bujo’en 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  verleid van k. bromberg cover craving pages

  Verleid van K. Bromberg

  Author:

  Het is zomer. En op de een of andere manier wil ik in de zomer niets liever lezen dan zwoele, romantische boeken. Gelukkig komt SVM Publishing met e

  kill the queen van jennifer esten cover craving pages

  Kill the Queen van Jennifer Estep

  In de maand augustus doe ik mee aan de Disney-A-Thon; een leesmarathon bestaande uit vijf leesuitdagingen en vier verschillende teams. Als lid van te

  nerds! van emilio guzman en thijs van domburg cover craving pages

  Nerds! van Emilio Guzman en Thijs van Domburg

  Net als veel andere boekennerds zijn er een aantal 'triggerwoorden' die mijn aandacht onmiddellijk trekken in een samenvatting, titel of blurb. En - 

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  35,311 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: