Als we een bakkie zouden doen…

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Een poosje geleden zag ik Jamie van PERPETUAL PAGE TURNER een tof artikel delen waarin ze haar lezers een kijkje gunt in haar leven door te speculeren over hoe een gesprek over een kopje koffie ongeveer zou lopen. Ik vond het zo’n toffe, originele manier om een persoonlijke post te delen dat ik zelf ook besloot in te haken op deze feature. Dus pak er lekker een kop koffie, thee of waar je ook maar zin in hebt bij – vergeet de koekjes niet – en laten we eens even bijkletsen…

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat Noud de een meter is gepasseerd. Ik maak elke maand heel burgerlijk een streepje op een PSV lineaal die hij als lid van de Phoxyclub heeft gekregen. Het is zo leuk om te zien hoe hard mijn ventje groeit. Volgens mij zit hij momenteel weer in een flinke groeispurt want opeens slaapt hij weer veel meer dan een paar weken geleden.

Als we een bakkie zouden doen zou ik mijn nieuwe Craving Pages theeglas showen. Ik besloot namelijk om mezelf op een cadeautje te trakteren om de verschijning van Verschijning te vieren. Het is een heel mooi glas met de naam van mijn blog erin gegraveerd. Het is mijn nieuwe lievelingsglas.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat ik op 25 januari ein-de-lijk mijn boek voor het eerst vast kon houden. Zodra ik de doos openmaakte sprongen er tranen in mijn ogen. Jullie moesten eens weten onder welke omstandigdheden ik dit boek heb geschreven. Ik kan er niet over in detail treden, maar geloof me als ik zeg dat dit boek met goede reden als een wonder voelt voor mij. En dan ook nog zo’n mooi wonder want wat ben ik verliefd op de kaft die Lennart Wolfert heeft ontworpen. Ik krijg elke keer weer hartjesogen als ik ernaar kijk.

Als we een bakkie zouden doen zou ik een beetje gekscherend vertellen dat ik Noud op maandag de 28e in zijn dinosaurus onesie naar school heb gebracht in de hoop dat jij hoofdschuddend zou vragen of ik dan zo ver achterliep met de was. Nee, het was voor het voorleesontbijt. Alle kindjes mochten in pyjama naar de crèche, maar aangezien ik dat een beetje té koud vond hield ik het maar op een warme onesie. Noud vond het geweldig (hij denkt dat het een krokodiddel-onesie is trouwens).

Als we een bakkie zouden doen zou ik vertellen dat ik heb meegedaan aan de Grammarboss workshop van Loubusiness. Het was erg leuk, leerzaam en een tikkeltje genant om te beseffen hoeveel foutjes er stiekem nog in mijn teksten sluipen. Sorry daarvoor.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je uiteraard ook vertellen over mijn boekpresentatie. Wat was het leuk! De ontvangst bij van Piere was geweldig en hoewel ik het best wel eng vond om zo in het middelpunt te staan ging het toch kei-goed. Als je me zou vragen wat ik het leukst vond van de middag dan is dat toch wel Noud die echt de feestbeest uithing. Verder vond ik het ook heel erg grappig dat mijn moeder nietsvermoedend mijn boek stonds op te hemelen bij een bekende Nederlandse auteur en taalkundige. Oh, en natuurlijk dat ik heel veel mensen die ik normaal alleen online zie en spreek weer in het echt kon zien.

 De volgende dag kan ik nog even nagenieten van alle aandacht rondom mijn boek want ik werd gebeld door Janneke van de BKYA voor een interview.

En hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.