Als we een bakkie zouden doen #3

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Een poosje geleden zag ik Jamie van PERPETUAL PAGE TURNER een tof artikel delen waarin ze haar lezers een kijkje gunt in haar leven door te speculeren over hoe een gesprek over een kopje koffie ongeveer zou lopen. Ik vond het zo’n toffe, originele manier om een persoonlijke post te delen dat ik zelf ook besloot in te haken op deze feature. Dus pak er lekker een kop koffie, thee of waar je ook maar zin in hebt bij – vergeet de koekjes niet – en laten we eens even bijkletsen…

Als we een bakkie zouden doen zou ik natuurlijk eerst vragen wat je van de cover en samenvatting van mijn debuut ‘Verschijning’ vind. Afgelopen vrijdag onthulde ik beide namelijk op mijn blog en als goede vriend(in) verwacht ik uiteraard dat je dagelijks controleert of er nog updates zijn (just kiddin’ natuurlijk).

Mocht je de kaft nog niet hebben gezien dan opende ik hem op mijn mobiel en schoof ik hem onder je neus zodat je hem in volle glorie kunt bewonderen. Ik ben er dan ook zo blij mee. Heel erg bedankt Lennart Wolfert voor je prachtige ontwerp!

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen over het te gekke evenement bij boekhandel Van Piere in Eindhoven. Zoals altijd duurde het even voordat ik mijn sociale angststoornis een beetje meester werd, maar ik heb me voorgenomen om me daardoor niet langer te laten leven. Natuurlijk is een evenement waar je maar een handvol mensen kent in eerste instantie super awkward, maar uiteindelijk heb ik heel gezellig gekletst met toffe mensen en had ik een onwijs tof clubje bujo’ers. Het was gewoon een feestje.

Op hetzelfde evenement werd ook de nieuwe bunden van Dutch Venture Publishing gepresenteerd namelijk BRAVE NEW LOVE en het slotdeel in de vleugels-trilogie van Vanessa Gerrits. Ik ben sindsdien begonnen met het lezen van de bundel en ik vind de verhalen erg gaaf. Tot op heden is het verhaal van Lysander Mazee toch wel mijn favoriet.

Oeh, en ik scoorde nog twee Letters & Lights kaarsen die al heel lang op mijn verlanglijstje stonden. Ik hou echt zo van Emmy’s kaarsen.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat de woonkamer eindelijk klaar is! Eind vorig jaar luidde voor mij het begin in van een hele ingrijpende verandering in mijn leven. Ik had een grote verandering nodig om die periode af te sluiten en een verse start te maken en daarom wilde ik de woonkamer aanpakken. Dus… het behang moest eraf en de muren werden gewit, het wrak dat door moest gaan voor een bank werd vervangen voor een nieuw exemplaar (blauw! En zo mooi!), er kwam een nieuwe salontafel en een televisie zonder dikke kont zodat Noud SESAMSTRAAT kan kijken in stijl. En mijn bookies goodies zoals kaarsen en kussentjes kregen een plaatsje in het decor. De veranderingen zijn nu bijna compleet… Ik wil alleen nog een boekenkast in mijn woonkamer, liefst eentje van marktplaats met tekenen van liefde.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat Noud de laatste tijd zo lief speelt wanneer mama moet werken. Terwijl ik werk zit hij vaak lekker naast me te kleuren. Af en toe vraagt hij dan hoe een kleur heet en dan zoekt hij alle vergelijkbare kleurtjes bij elkaar. Zo lief. Gisteren heeft hij een vliegtuig voor me getekent. Hij vind die de laatste tijd echt enorm interessant. Hopelijk blijft hij tevreden met tekeningen en speelgoedjes, want zijn mama is als de dood voor echte vliegtuigen (of liever voor het reizen met een vliegtuig).

Als we een bakkie zouden doen zou ik vragen hoe ver je al bent in het nieuwe seizoen van ANNE MET EEN ‘E’ op Netflix. Het tweede seizoen is er eindelijk en ik ben zo’n gekkie dat ik in een weekend alle afleveringen heb gebinged. Ik kan er niets aan doen. Het is zo’n verslavende serie en ik heb zoveel liefde voor alles Anne.

Er zijn trouwens de laatste tijd meer series waar ik geobsedeerd mee ben hoor: YOUNGER is aan het begin van dit seizoen echt enorm spannend geworden nu de helft van mijn ultieme OTP uit de serie eindelijk Lisa’s geheim heeft ontdekt. THE HANDMAID’S TALE kan ik echt niet meer kijken zonder een klein beetje over te geven in mijn mond. Helaas kan ik ook niet niet kijken. Deze serie is zo gruwelijk en zo verslavend. Ik wil gewoon dat alles goed afloopt voor June. Man oh man, ik krijg het spontaan benauwd als ik aan deze serie denk.

Als we een bakkie zouden doen zou ik ook even mijn gal spuien over het feit dat Videoland GREY’S ANATOMY heeft verwijderd. Net nu ik aan het inhalen was. GRRR. Ik zou jullie trouwens onmiddellijk vergeven als jullie in plaats daarvan SUPERNATURAL toe willen voegen 😉

Als we een bakkie zouden doen zou ik vertellen dat ik momenteel aan twee nieuwe projecten schrijf. Ik ben bezig aan een grappige dystopische roman en werk aan een #ownvoices verhaal. Vooral met die laatste ben ik veel bezig omdat het enorm therapeutisch werkt om dit verhaal op papier te zetten. Tegelijkertijd vind ik het superspannend om dit boek de schrijven want de eigenschap die ik met de hoofdpersoon deel is iets wat ik nog nooit on- of offline met iemand heb gedeeld. Ik ben geinspireerd om het te schrijven door Helen Hoang die ook THE KISS QUOTIENT (verschijnt in augustus onder de naam ZOEN ME TOT IK ZWICHT bij the House of Books). Dit is ook een #ownvoices NA roman over iemand met autisme en ik vind hem ge-wel-dig. Het heeft me het vertouwen gegeven om een boek te schrijven over iemand waarin ik mezelf kan herkennen en hopelijk nog veel andere mensen ook. Time will tell.

Wat zou jij vertellen als we samen een bakkie zouden doen?

2 thoughts on “Als we een bakkie zouden doen #3

  1. Ik zou vertellen dat ik een nieuwe verslaving heb in boeken namelijk Reverse Harem boeken. Ik zou vertellen dat ik zo trots ben op Sanne omdat ze met sprongen vooruit gaat met kruipen! En ik zou vertellen dat ik een beetje op zie tegen het volgende schooljaar want mijn oudste gaat gewoon al naar groep 3!

  2. Ik zou je in de eerste plek vooral een dikke knuffel geven en je vertellen welke nieuwe aanwinsten ik allemaal aan mijn collectie mocht toevoegen. Vervolgens zou ik waarschijnlijk zeggen dat ik die heus ooit allemaal gelezen krijg maar dat ik die ooit niet echt nader kan definiëren. Misschien zou ik ook nog een beetje afgeven op de hitte vermits die er voor zorgt dat ik al enkele weken amper iets gedaan krijg. Oh en ik zou je ook het filmpje laten zien waarin mijn metekindje haar eerste stapjes zet. Op 10,5 maand. Nu kruipt ze dus niet alleen naar mijn boekenkasten toe ze kan er ook heen waggelen. Ik vind het heerlijk dat ze van boeken houdt maar iets minder dat ze de mijne uit de kast wil laden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.