Als we een bakkie zouden doen… #1

4 april 2018

Als we een bakkie zouden doen… #1

4 april 2018

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Een poosje geleden zag ik Jamie van PERPETUAL PAGE TURNER een tof artikel delen waarin ze haar lezers een kijkje gunt in haar leven door te speculeren over hoe een gesprek over een kopje koffie ongeveer zou lopen. Ik vond het zo’n toffe, originele manier om een persoonlijke post te delen dat ik zelf ook besloot in te haken op deze feature. Dus pak er lekker een kop koffie, thee of waar je ook maar zin in hebt bij – vergeet de koekjes niet – en laten we eens even bijkletsen…

Als we een bakkie zouden doen… zou ik je vertellen dat ik afgelopen maand mijn manuscript heb ingezonden naar de uitgever en nu dus met samengeknepen billen haar reactie afwacht. Het is gezonde spanning, dat weet ik wel, maar het feit dat ik de kriebels in mijn buik probeer te smoren in heel veel chips, snoep en chocolade is dan weer wat minder goed voor me.

Als we een bakkie zouden doen… zou ik sowieso mijn mobiel in de hand drukken en opdracht geven om door foto’s van Noud te blijven swipen tot je weer helemaal up-to-date bent van hoe hard hij inmiddels gegroeid is. Zijn grootste hobby van het moment is mama rondleiden door de woonkamer. Dan komt hij mijn hand pakken en wandelt langs alle meubels in de kamer om onderweg ook alles te benoemen. Hij vind het ook heel erg interessant als ik mijn haar naar voren gooi (voor mijn gezicht) en daar mijn bril overheen zet. Dan noemt hij me een leeuw (persoonlijk vind ik dat ik in die verwilderde staat meer weg heb van een familielid van Chewbacca). Ik vind het vet schattig.

Als we een bakkie zouden doen… zou ik bekennen dat ik de laatste tijd mild geobsedeerd ben door #Reylo. Voor degenen onder ons die geen STAR WARS fanjargon spreken; ik ship Kylo Ren en Rey zo hard! Ik keek begin deze maand eindelijk THE FORCE AWAKENS en ga vanavond meteen THE LAST JEDI kopen in de Itunes store want ik moet weten hoe het verder gaat. Stiekem heb ik mezelf wel al afschuwelijk gespoiled door #Reylo fanart te browsen op Pinterest en Deviantart waarbij ik ongeveer dezelfde blije geluidjes maak als Noud bij de eerste potjes ‘kiekeboe’ die ik met hem speelde.

Als we een bakkie zouden doen… zou ik na wat aandringen toegeven dat het de afgelopen tijd niet supergoed met me gaat, maar dat dat op het punt staat te veranderen.

Als we een bakkie zouden doen… Zou ik je vertellen dat ik momenteel ONGETEMD aan het lezen ben van Liz Hartevelt. Ik zag afgelopen maand een berichtje van haar op social media waarin ze aangaf op zoek te zijn naar blogger die interesse hadden in het schrijven van een eerlijke review van haar boek in ruil voor een ARC. Gezien ik de laatste tijd echt een NA / contemporary kick heb moest ik ook een kans wagen en ik was vet blij toen ik werd gekozen om een Digitale ARC te ontvangen.

Als we een bakkie zouden doen… zou ik je vertellen dat ik heel hard twijfel tussen Jo-ann en Isadee. Je zou waarschijnlijk een beetje geschokt zijn dat een fashion en make-up noob als ik uberhaupt naar CURVY SUPERMODEL kijkt, maar het is mijn guilty pleasure. Ik gaf overigens nooit een drol om HOLLANDS NEXT TOP MODEL of vergelijkbare series, maar op de een of andere manier vind ik deze serie zo verslavend.

Als we een bakkie zouden doen… zou ik je vertellen dat ik al een heel klein beetje samen met mijn uitgever de kaft van mijn boek heb besproken via de mail. Ik verklap er verder niets over – vooral omdat er ook nog geen glasharde beslissingen zijn genomen – maar ik zal wel zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb dat het goed komt. Helemaal als de laatste suggestie van mijn uitgever werkelijkheid wordt… maar dat is allemaal nog even afwachten. Ik kan niet wachten tot ik jullie meer over mijn boek kan vertellen! *fangirl squeee*

Wat zou jij vertellen als we samen een bakkie zouden doen?

3 Comments

 • Marieke 4 april 2018 at 18:50

  Ik zou je vertellen dat ik echt ontzettend benieuwd ben naar je boek! 🙂

 • zwartraafje 8 april 2018 at 20:30

  Dit is inderdaad een heel leuk concept en wie weet komt het er wel een keertje van om samen iets te drinken én bij te praten. Ik weet niet waardoor het al een tijdje niet zo goed met je gaat maar ben wel heel blij dat het de goede richting uitgaat. Momenteel zou ik tijdens een kopje thee vooral praten over de citytrip naar Londen en dat ik me daar waarschijnlijk een beetje ga laten gaan. Zowel in de boekenwinkels als qua aantal foto’s. Of over dat ik heel graag gewicht wil verliezen maar dan wel graag zonder lekkernijen te moeten opgeven (wat dus waarschijnlijk niet snel zal gebeuren). Ons kennende gaan we op dit moment al zijn overgeschakeld op boekenpraat. Welke boeken we zeker moeten/willen lezen, boekergernissen, boeken waar we naar uitkijken, wat we van verfilmingen vinden, …

 • Blogger Lovin #25 | Zwartraafje 14 juni 2018 at 06:32

  […] Hulpbronnen Plattegrond Mijn mening over blogtours anno 2018 Negen kleine dingetjes over Amerika Als we een bakkie zouden doen … #1 fieke en de Aquafaba Magic Mijn dag in […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  Nocturna van maya motayne cover craving pages

  Nocturna van Maya Motayne

  Author:

  Wat een aangename verrassing was het toen vorige week opeens het boek Nocturna werd bezorgd. Ik had het boek al her en der voorbij zien komen op socia

  Sorcery of thorns van Margaret Rogerson cover craving pages

  Blogtober dag 13: Sorcery of Thorns van Margaret Rogerson

  Dit boek werd onder mijn aandacht gebracht toen ik middenin een contemporary-fase zat. Ik schreef het boek daarom al af voordat ik überhaupt wist waar

  city of ghosts van victoria schwab cover craving pages

  Blogtober Dag 6: City of Ghosts van Victoria Schwab

  De maand oktober is door een aantal van mijn favoriete bookstagrammers omgedoopt tot ‘Blogtober’. Voor elke dag van de maand hebben zij een prompt ver

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  35,311 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: