Leesmarathons en Online Readalongs van February ‘19

Leesmarathons en online readalongs craving pages

Elke maand worden er zo veel leesmarathons en read-a-longs georganiseerd dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Daarom zet ik iedere maand de readathons waarvan ik op de hoogte ben voor jullie op een rij in een handig overzicht. De volgende readathons worden georganiseerd in februari.

Als er een ⭐️ bij de leesmarathon staat heb ik me voorgenomen om er aan mee te doen.

#AYearAThon 04-02 / 10/02

Een maandelijks terugkerende leesmarathon met verschillende thema’s. Deze maand is het thema ‘Harry Potter’. Dus ben jij een echte Potterhead dan is dit de leesmarathon voor jou.

Twitter: @AYearAThon

Ladies of Horror Fiction Readathon 01-02 / 28-02

Gedurende de maand februari zo veel mogelijk horror boeken lezen van vrouwelijke auteurs. Klinkt dat als jouw cup of tea, dan heb je geluk de komende maand want dat is het doel van de Ladies of Horror Fiction Readathon. Verder zijn er verschillende challenges die je kunnen helpen bij het kiezen van je TBR, maar zoals meestal zijn die optioneel.

Organisator: Ladiesofhorrorfiction.com

Twitter: @lohfiction

#ThrillerAThon 18-02 / 24-02


Nog een leesmarathon waarvan je adrenaline een fijne kick krijgt is de #ThrillerAThon. Zoals de naam al verklapt is het de bedoeling om tijdens deze leesmarathon zoveel mogelijk thrillers te lezen. Ook hier zijn enkele challenges opgesteld om je te helpen bij het kiezen van de boeken die je deze week wilt lezen.

Twitter: @thrillerathon

VaLITines Readathon 01-02 / 28-02 ⭐️

VaLITines is een soort liefdesbrief aan booktube. De hele maand worden er toffe dingen georganiseerd zoals leessprints, boekenbingo, buddyreadroulette enzovoorts.

Twitter: @BT_vaLITines

Off The Grid Readathon 11-02 / 13-02

Dit is een pittige readathon voor de smartphone addicts onder ons want de bedoeling is om zoveel mogelijk boeken te lezen terwijl je even heerlijk unplugged bent. Dus geen internet mensen! Geen Netflix, geen Youtube, geen Social Media enz. Althans niet tijdens het lezen.

Twitter: @offthegridreads

#24HRMangaLove 10-02

De laatste leesmarathon die ik met jullie wil delen is deze 24-uur leesmarathon die helemaal in het teken staat van Manga met als onderwerp: Looooove. Houd je van manga en van zwijmelen dan is dit de leesmangathon voor jou. En als ik je een tip mag geven: zet My Brother’s Husband van Gengoroh Tagame op je TBR want dit verhaal is in één woord PRACHTIG!

Ben jij nog op de hoogte van leesmarathons die ik ben vergeten deel ze dan vooral in de comments hieronder. Zo kunnen we de lijst samen zo compleet mogelijk maken.

Ga jij in februari meedoen aan een leesmarathon / readalong?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.