Vondsten van Augustus

You may also like...

4 reacties

 1. Annemieke schreef:

  The Strange Case of the Alchemist Daughter heb ik ook al een paar keer voorbij zien komen. Het ziet er erg interessant uit.

 2. Sabrina schreef:

  Ik vond dit boek niet in augustus, maar las hem wel deze maand, dus ik hoop dat dat ook telt. Het boek is ‘de ongelooflijke zoektocht van Millie Bird’ van Brooke Davis. Ik was onwijs onder de indruk van dit boek. De schrijfstijl is prachtig en ook het verhaal, waarin een 7-jarig meisje op zoek gaat naar haar moeder met behulp van twee oudjes, is prachtig. Ik had nog nooit van dit boek gehoord, maar ben blij dat ik het gevonden heb.

 3. zwartraafje schreef:

  Zodra ik wat speciale boeken bestel of ontdek probeer ik hier aan mee te doen. Echt een leuk idee om zo de wat minder bekende boeken in de spotlight te zetten.

 1. 16 september 2018

  […] #153 – Titles I Keep Messing or Mixing Up Vondsten van Augustus From Ten To One – The Book Edition 9 leestips voor vogelliefhebbers Mijn 25 mooiste boeken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: