Verjaardagswinactie; Bullet Journaling Doe Je Zo – Craving Pages

Verjaardagswinactie; Bullet Journaling Doe Je Zo

You may also like...

5 reacties

 1. Tamara D schreef:

  Wauw je geeft een heel leuk cadeau weg! Gefeliciteerd met je Bday!! 31.. Ik maak heel graag kans op deze BUJO ik ben heel toevallig 2 weken geleden begonnen hier mee, het idee was eerst om er alleen recepten mee te verleuken maar heb zoveel leuke ideetjes, die ik overigens allemaal via Pinterest zoek. Dus dit boek is heeeeeel welkom! En ik volg je al via bloglovin ik heb alleen verder geen andere social media

 2. Liana schreef:

  Ik zou heel graag zo’n BUJO boek willen winnen! Ik volg je ook op alle platformen. 🙂

 3. Heidi Sour schreef:

  Hier ook gefeliciteerd met je verjaardag. Op Instagram heb ik wel een account maar ik doe dat eigenlijk nooit wat mee. Ik heb ook geen idee hoe ik daar iets moet delen, sorry. Maar ik waag toch een kansje hier want zo’n leuk boekje voor mijn bujo wil ik graag hebben.

 4. Anita H. schreef:

  #BUJO
  Ik heb nog geen bullet journal, maar die gaat er gegarandeerd wel komen. Lijkt me een hele handige manier om “alles” bij te houden, zeker voor zo’n chaoot als ik. En ja, wat tips kan ik dan wel gebruiken.

 5. Sylvia schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou graag een kansje wagen voor deze BUJO inspiratie omdat ik nog steeds de stap wil zetten om te gaan Bullet journallen, hopelijk geeft dit net dat inspirerende duwtje in de rug om er fijn van te gaan genieten
  Volg je overal, FB eigen naam en rest (@)TurtleBookwurm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: