Vergeten Ebooks op mijn Ereader – Craving Pages

Vergeten Ebooks op mijn Ereader

You may also like...

15 reacties

 1. Anneke schreef:

  Ik heb sowieso ergens een vergeten e-reader liggen. Ik kijk er nooit naar om, puur omdat de boeken die daarop staan niet als “echte boeken” voelen. Ik ben echt een fysieke boekenlezer.

 2. Anika schreef:

  Ik zou bij de invasie van de tearling aanraden om het eerste deel opnieuw te lezen. Ik deed dat zelf niet en had daardoor de eerste helft geen flauw idee wie wie was. Overigens was het boek, en het derde deel, zeker de moeite waard 🙂

 3. Esmee schreef:

  Ik lees de laatste tijd enorm veel boeken op mijn ereader en koop ook bijna alle YA die op Bolvoor 4,99 of 5,99 te koop zijn.

 4. Marieke schreef:

  Oef, goeie! Ik heb zoveel ongelezen e-books op mijn e-reader en telefoon staan. Die moet ik nodig eens gaan lezen ja. Vaak denk ik: ”Wow het e-book is veel goedkoper, laat ik die maar aanschaffen. ” en dan vergeet ik hem en dat is echt zonde van m’n geld eigenlijk.

  • Joany schreef:

   Heel herkenbaar. En inderdaad alsnog zonde van het geld. Ik ben daarom dit jaar bewust door mijn ebooks aam het ploegen 😊

 5. Annemieke schreef:

  Oja. Heel herkenbaar. In ieder geval van een paar jaar geleden. Tegenwoordig lees ik de ebooks die ik koop vrij vlot maar ik heb nog steeds ebooks van jaren geleden waar ik maar niet aan begin.

 6. zwartraafje schreef:

  Ongetwijfeld. Al helemaal doordat ik dankzij Bookbub een hele poos gratis (uiteraard wel legale) ebooks bij elkaar heb gesprokkeld. Doordat die boeken geen plaats innemen ben ik sneller geneigd ze toch maar te bewaren maar lezen … tja, dat komt er dus niet van. Ik ben echter wel van plan om mijn ereader mee naar Londen te nemen zodat we minder gewicht moeten versleuren én meer ruimte in onze koffer hebben om in het terugkomen wel een aantal fysieke boeken mee naar huis te nemen. Ik heb trouwens ook de slechte gewoonte om die ebooks niet mee te tellen bij mijn Boekenkast in cijfers of TBR-aantal. Ocharme die digitale boeken!

 7. Vivian schreef:

  Ik ga Proof of Forever toevoegen op Goodreads, want die klinkt vet leuk! Verder is dit wel echt heel herkenbaar haha, ik heb zó onwijs veel ebooks, ook echt nog uit de tijd dat mijn smaak heel anders was dan nu… dus geen idee of ik die ebooks nog ooit ga lezen. Ik heb laatst wel flink wat verwijderd waarvan ik dacht ”nee, gaat niet meer gebeuren” maar alsnog staat er veel oude meuk op. Maar hey, wie weet zitten er toffe dingen tussen!

  • Joany schreef:

   Ja, dat herken ik ook heel goed; er staan nog enorm veel paranormal romances op mijn ereader uit de tijd dat ik nog helemaal fan was van ‘Twilight’-achtige verhalen 😅

 1. 31 maart 2018

  […] om ook mijn Ebooks te lezen (aangezien ik daar enorm slecht in ben zoals jullie hebben kunnen lezen in deze post) heb ik besloten om ook digitale aanwinsten te showen in mijn aanwinsten-update aan het einde van […]

 2. 5 mei 2018

  […] om ook mijn Ebooks te lezen (aangezien ik daar enorm slecht in ben zoals jullie hebben kunnen lezen in deze post) heb ik besloten om ook digitale aanwinsten te showen in mijn aanwinsten-update aan het einde van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: