Top 5; notitieboekjes voor bullet journaling – Craving Pages

Top 5; notitieboekjes voor bullet journaling

You may also like...

3 reacties

 1. Kelly schreef:

  Wat een handige tips! Ik gebruik zelf een agenda & planner ipv een bullet journal (aangezien ik helaas geen tijd heb om een bullet journal helemaal mooi te maken), maar ik zie de mooiste creaties voorbij komen!

 2. zwartraafje schreef:

  Echt een superhandig lijstje voor beginners die graag willen weten wat er beschikbaar is. Wel jammer dat die laatste het duurste is want die klinkt inderdaad (net als de Leuchtturm) erg interessant. De kans is echtergroot dat ik volgend jaar gewoon mijn Marauders Map notitieboek van Moleskine gebruik. Opnieuw lijntjes dus maar daar ben ik ondertussen aan gewoon geraakt vermits ik er dit jaar ook zo eentje gebruik. Hij zou ietsje groter zijn dan mijn huidige boekje maar het is wel opnieuw eentje met een mooie harde kaft.

  (dit keer was ik slimmer en had ik mijn reactie eerst maar even gekopieerd. Gelukkig maar want hij verdween weer op het moment dat ik mijn Google Account aanvinkte)

 3. maud schreef:

  Dit is echt handig! Ik moet namelijk nog een nieuwe hebben voor volgend jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: