Sociaal Lezen TBR; Maart ‘18 – Craving Pages

Sociaal Lezen TBR; Maart ‘18

You may also like...

4 reacties

 1. Ik vind het heerlijk om over boeken te praten met anderen en zou dus best een ‘sociale lezer’ kunnen zijn, maar ken in het echt bijna niemand die ook van lezen houdt en/of dezelfde smaak heeft als ik… Heb ook nog geen leuke leesclubjes in omgeving Rotterdam kunnen ontdekken, dat zou echt de oplossing zijn! Leuk dat jij wel zoveel mogelijkheden hebt 🙂

  • Joany schreef:

   Daarom vind ik het ook zo fijn dat er ook online een hele fijne community is voor lezers die over boeken willen kletsen. Ik ben ook lid van verschillende Facebook groepen en heb mijn eigen app community die langzaam maar zeker groeit. Super gezellig 🙂

 2. Annemieke schreef:

  Op Goodreads lees ik wel eens mee met een boek van de maand met Books Ever After als het boek mij trekt. Verder lees ik mee met de Robin Hobb readalong op instagram. Al loop ik een boek achter, oops. En ik ben nu bezig met een buddy read en later deze ga ik nog een boek lezen met een groepje. Wel allemaal online maar dat werkt ook wel het makkelijkste.

  • Joany schreef:

   Ik vind het ook erg handig om lekker online samen te lezen. Geweldig hoe internet van een vrij solitaire bezigheid iets heel sociaals heeft gemaakt. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: