Snuffelen in de shop #01; WonderlandTakeMeTo

wonderlandtakemeto boekenlegger product craving pages

Met de groeiende populariteit van young adult boeken en series zijn er ook immens veel toffe creatievelingen een (Etsy) shop begonnen om hun fandom gerelateerde goodies aan de man te brengen. Met zo’n groot aanbod is het soms lastig om het kaf van het koren te scheiden en daarom behandel ik vanaf nu maandelijks een toffe verkoper en hun creaties op mijn blog. Deze week bespreek ik WonderlandTakeMeTo.

Ik ontdekte deze shop toen ik op zoek was naar een extra speciale goodie voor mijn swapmaatje voor de summer swap van Kwante. Mijn maatje is een grote fan van klassieke kinderboeken en daarom bestelde ik voor haar een boekenlegger. Deze was zo mooi dat ik twee dagen later nóg een boekenlegger bestelde voor een ander vriendinnetje.

wonderlandtakemeto boekenlegger verpakking craving pages

De winkel

Er zijne en aantal dingen die voor mij heel belangrijk zijn wanneer ik online shop: de winkel moet overzichtelijk zijn, de prijzen moeten in verhouding zijn met de producten en de foto’s moeten mij verleiden. De winkel van Susanne vinkt al die vakjes absoluut aan.

Oh, ik vind het trouwens ook wel erg fijn als de shop zich in Nederland of België bevindt omdat ik graag lokale creators steun. Nog een goede reden om bij Susanne te shoppen.

Haar winkeltje is niet specifiek gericht op boekige goodies trouwens. Meer op Disney gerelateerde items. Ze verkoopt bijvoorbeeld ook stationery en charms met Disney bedels. Maar omdat verschillende Disneyfilms gebaseerd zijn op boeken vond ik er toch wat ik zocht; een te gekke Peter Pan boekenlegger!

wonderlandtakemeto boekenlegger product craving pages

De bestelling

Het was heel gemakkelijk om bij WonderlandTakeMeTo een bestelling te plaatsen. Deze verkoopster accepteerd ook Ideal, wat natuurlijk helemaal fijn is voor degene die geen creditcard of Paypal hebben.

Na de bestelling begint het feestje. Ik kreeg al heel snel een berichtje terug van de verkoopster dat ze aan de slag ging met mijn bestelling. Het was een heel gezellig mailtje en – noem me een softie – ik vind het toch een toevoeging als een seller de tijd neemt om een persoonlijk boodschapje terug te sturen.

En dat was nog niet alles, want als nieuwe fan van deze webwinkel ben ik @susanne_wonderlandtakemeto ook op Instagram gaan volgen en daar zag ik later op de dag hoe ze mijn boekenlegger aan het knutselen was. Hoe leuk is dat!? En slechts twee dagen later lag de bestelling al bij me in de brievenbus. Kijk dat noem ik nog eens customer service.

wonderlandtakemeto boekenlegger in gebruik craving pages

Waardering

En zo ziet het product er uit wanneer je hem gebruikt. Het is écht een sieraad voor je boeken. Heel elegant, met mooie gedetailleerde bedels en twee kraaltjes als kleuraccent die perfect matchen bij de kleine Tinkerbell. Ik ben in love.

Dit is absoluut niet mijn laatste bestelling bij deze shop, ze heeft namelijk zo veel te gekke spulletjes. Ik ben erg benieuwd naar items die WonderlandTakeMeTo in de toekomst nog voor ons in petto heeft.

Wil jij ook eens snuffelen in deze shop volg dan deze link.

Welke Nederlandse fandomshops vind jij helemaal te gek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.