Idol – Kristen Callihan

Idol kristen callihan ebook craving pages
Idol kristen callihan craving pages
Genres: ,
Series:
Publisher:
Published: 07-07-2016
Format: Ebook
Libby I found Killian drunk and sprawled out on my lawn like some lost prince. With the face of a god and the arrogance to match, the pest won’t leave. Sexy, charming, and just a little bit dirty, he’s slowly wearing me down, making me crave more. He could be mine if I dare to claim him. Problem is, the world thinks he’s theirs. How do you keep an idol when everyone is intent on…

Ik heb een zwak voor boeken waarin een celebrity of superster valt voor een heel gewoon meisje - mits het goed is uitgewerkt natuurlijk. Ik heb ook een zwak voor mooie covers en fijne prijsjes, en dat is wat in de eerste plaats mijn aandacht trok wat dit boek betreft. Onlangs las ik Idol van Kristen Callihan en ik was alles behalve teleurgesteld...

Idol kristen callihan ebook craving pages

IDOL gaat over Libby en Killian. Zij is een plattelandsmeisje, hij een superster. Hun paden kruisen in wat waarschijnlijk één van mijn favoriete meet cute’s is aller tijden. Zij vind hem lamzat op haar gazon en zet de sproeier er op.

Ondanks hun vrij slechte indruk van elkaar groeien de twee langzaam maar zeker toch nader tot elkaar. Maar de wereld wil zijn rockster terug en Libby voelt er weinig voor om haar anonieme leventje op te offeren voor een chronische spotlight. Heeft hun relatie dan wel kans van slagen?

Eenmaal begonnen in IDOL leg je het niet gemakkelijk weer opzij. De twee kleurrijke personages wisten mij binnen no time voor zich in te nemen; Libby met haar heerlijke no-bullshit houding en Killian een soort groot-geworden-Peter-Pan. Dat de twee goed bij elkaar passen was me al snel duidelijk. Ik vond het dan ook erg fijn dat de auteur een eeuwig, onnodig kat-en-muis-spelletje achterwege heeft gelaten. Daarvoor zijn Killian en Libby te eerlijk. Hun wederzijdse aantrekkingskracht spat van de pagina’s en bezorgde me meer dan eens vlinders in mijn buik.

Het hele boek is zo vlot geschreven als een liefdeslied wat je maar niet uit je hoofd kunt - of wilt - krijgen.   

In tegenstelling tot veel andere romans was de bagage van beide personages wat minder heftig dan ik gewend ben en dat was een verademing. Een van mijn grootste ergernissen binnen het NA genre is wanneer een auteur het doet lijken alsof twee ernstig kapotte mensen elkaar kunnen genezen met seks.

Het verhaal is erg vlot geschreven en stelt ons alvast voor aan enkele personages die terug keren in het vervolg; MANAGED. Zonder al te veel prijs te geven over die personages weet Kristen Callihan je toch voldoende informatie toe te stoppen om je machtig nieuwsgierig te maken naar hun verhalen.

Ondanks de vlotte schrijfstijl en het organische verloop van de ene verhaallijn in de andere vond ik eerlijk gezegd wel dat het verhaal iets te lang was. Vooral de ‘twijfel’-scenes waarin Libby en Killian elke factor, die bij moet dragen aan het nemen van een besluit, steeds maar weer opnieuw uitmelken was een milde domper op mijn leesplezier. Met de nadruk op ‘mild’!

Al met al was dit een enorm fijn boek. De verhaallijn, de schrijfstijl, de onwijs sexy superster... Het was een genot om dit te lezen. Ik ben vast van plan om z.s.m. ook  het vervolg te lezen.

Wat is jouw pet peeve wat NA boeken betreft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.