I Heart You, You Haunt Me – Lisa Schroeder

9 juli 2018 No Comments

I Heart You, You Haunt Me – Lisa Schroeder

9 juli 2018 No Comments
Lisa schroeder i heart you you haunt me craving pages
Publisher:
Published: 1/8/2008
Format: Paperback
Girl meets boy. Girl loses boy. Girl gets boy back... ..sort of. Ava can't see him or touch him, unless she's dreaming. She can't hear his voice, except for the faint whispers in her mind. Most would think she's crazy, but she knows he's here. Jackson. The boy Ava thought she'd spend the rest of her life with. He's back from the dead, as proof that love truly knows no bounds.

I heart you you haunt me lisa schroeder craving pages

De laatste tijd lees ik steeds vaker boeken die zijn geschreven in vers. Hoewel ik vroeger altijd dacht dat dit niet aan mij besteed ben ik dankzij Sarah Crossans werk tot inkeer gekomen. Door HET GEWICHT VAN WATER heb ik me gerealiseerd dat deze boeken werken van kunst zijn waarin het een auteur is gelukt om me heel weinig worden een heel compleet verhaal te vertellen. En sindsdien geniet ik regelmatig van boeken in vers. Onlangs las ik ook I HEART YOU, YOU HAUNT ME van Lisa Schroeder.

Dit boek gaat over Ava, wiens vriendje door een ongeluk om het leven is gekomen. In plaats van de oversteek te maken naar het hiernamaals blijft de geest van de jongen echter plakken om zich ervan te verzekeren dat Ava voldoende om hem treurt. Gezellig hè?

Die laatste twee woordjes verraden waarschijnlijk al dat ik niet heel erg onder de indruk was van dit boek. Niet omdat ik het verhaal niet tof vond, maar omdat ik het niet bepaald een geschikt verhaal vond om te vertellen in vers. Ik heb een harde eis aan een goede poëtische roman en dat is dat ik hem moet voelen tot in mijn botten. Rauwe emoties, rake vergelijkingen, schrijnende herkenbaarheid... kortom. Niet bepaald een bescheiden wensenlijst ik weet het, maar zonder die emotionele lading voelt vers gewoon als een verzameling zinnen met leestekens en regelbreuken op gekke plekken.

Dit verhaal zou mij zoveel meer hebben geraakt als het als roman was geschreven.

Ik had in dat geval een band kunnen vormen met de personages en geinvesteerd kunnen raken in hun treurige lot. Helaas lukte dat niet in vers. Jammer.

Wat heb jij nodig om van verhalen in vers te kunnen ‘genieten’?

No Comments

Leave a Reply

Rate this review:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat ik nu lees...

Recente reviews

The cruel prince van holly black cover craving pages

The Cruel Prince van Holly Black

Author:

Ik ben geen fan van boeken die enorm worden gehypet. Onbewust lees ik dergelijke boeken eigenlijk nauwelijks omdat ik in het verleden te vaak teleurge

The accidental beauty queen van teri wilson cover craving pages

The Accidental Beauty Queen van Teri Wilson

Author:

Ik heb weinig op met Beauty Pageants. Ik vond het nog wel leuk toen Sandra Bullock als undercover agente Gracie Hart meedeed aan de Miss USA verki

Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

Categoriën

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

23,645 / 80,000
×