Getting Lucky Number Seven (Taking Shots, #1) – Cindi Madsen

Getting lucky number seven cindi madsen craving pages
Getting lucky number seven cindi madsen cover craving pages
Author:
Genre:
Series:
Publisher:
Published: 4/28/2015
Format: ebook
What's your lucky number? Lyla Wilder is done being the shy, chemistry nerd extraordinaire. While every other college student is out having fun, Lyla is studying. With her cat. Well, she's played it "safe" quite enough, thank you. So she creates a "College Bucket List"―with item #7 being a night of uninhibited, mind-blowing sex... But she needs some help from her man-whore best friend. Hockey player Beck Davenport thought Lyla's transformation would be subtle. Man,…

Getting lucky number seven cindi madsen craving pages

Nog meer hitte op het hocky ijs. Na mijn recensie van De Deal van Elle Kennedy had ik de smaak van hockymannen zodanig te pakken dat ik op zoek ging naar meer. Dankzij mijn Scribd abonnement had ik de boeken voor het uitzoeken en ik ben geland op Getting Lucky Number Seven van Cindi Madsen.

Het verhaal gaat over Beck en Lyla; hij slaapt liever elke nacht in een ander bed en zij wil van haar onschuldige imago af. Ze zijn beste vrienden en zijn zo close dat ze elkaar eigenlijk nog nooit hebben overwogen als ‘meer’. Tot Lyla zich plotseling een sexy makeover geeft en zich uitslooft om alles uit haar collegejaren te halen wat erin zit. Ze maakt een bucketlist waar haar beste vriend maar al te graag een BECKetlist van zou willen maken. Helemaal van puntje zeven op de lijst.

Op de een of andere manier klik ik minder hard met boeken waarin vrienden uitgroeien tot lovers.

Oh mijn wispeltrutterige brein ook. Van de ene kant heb ik haat aan insta-love boeken en van de andere kant leef ik voor insta-lust.

De manier waarop Beck zich pas bewust werd van zijn gevoelens tegenover Lyla nadat ze zich wat onthullender ging kleden vond ik niet cool, ongeacht hoe vaak hij zei dat hij haar vorige, conservatievere stijl ook prima vond.

Ik vond het ook een beetje jammer dat de personages rondom de hoofdpersonen heen vrij oppervlakkig bleven. Getting Lucky Number Seven is - zoals veel NA boeken - een deel in een reeks verhalen rondom verschillende personages in een vriendenkring. Dit boek slaagde er niet echt in om mijn interesse te wekken voor de verhalen van de teamgenoten van Beck. Ik ga ze waarschijnlijk wel een kans geven want ik ben in korte tijd veranderd in hocky-hunk-trash.

Heb jij nog meer leestips met hocky hotties? Wees lief en deel ze met mij in een comment 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.