Recensio Book Reviews – Craving Pages

Recensio Book Reviews

You may also like...

21 reacties

 1. Laurie schreef:

  Zo dit is handig! Ik vind sowieso dat alle blog servers dit moeten ondersteunen, ook niet self hosted. Ik zou die app wel willen! Weet je wel hoeveel werk dit mij scheelt? Nu moet ik alle boekgegevens overtypen en 10.000 keer controleren. En de juiste versie zoeken. Echt zo fijn dit! Maar zo balen dat ik niet kan gebruiken!

  • Joany schreef:

   Ik weet precies wat je bedoelt, vroeger deed ik het precies zo. Ik vond het gewoon te kostbaar om 35 dollar voor de UBB plugin neer te tellen 😅 Daarom ben ik ook zo blij dat er eindelijk een goed gratis alternatief is. 😊

 2. Manon schreef:

  Wow dit klinkt echt heel erg handig! Ik ken deze plugin nog niet, maar ik ga hem zeker even uittesten.
  Bedankt voor het delen! 😊

 3. Veronique schreef:

  Oh deze lijkt me echt super handig. 🙂 Ben hem meteen gaan proberen. Maar moet ik nog iets in de instellingen instellen? Want als ik nu het isbn nummer ingeef doet hij niet echt iets. 🙂

  • Joany schreef:

   Heb je het ISBN13 ingevoerd? Zo ja dan kun je misschien even checken of het boek wel al op Goodreads is aangemaakt. Bij nieuwe boeken is dat niet altijd het geval.

   • Veronique schreef:

    Ja heb het ISBN13 ingevoerd en het boek staat op Goodreads. Het gaat om het boek Ik weet alleen mijn naam nog. ISBN: 9789402755145 & ISBN: 9789402700930 Beide isbn nummers doet hij helaas niks. Nu zag ik bij settings wel iets van een api key. Maar weet niet of je die aan moet maken? Heb jij dat gedaan?

  • Joany schreef:

   Wat vreemd. Ik heb zelf alleen op ‘fetch’ hoeven te klikken en hij werkte. Mag ik misschien het ISBN13 dan zal ik eens proberen of hij het in mijn programma wel doet. Dan kan ik je vandaaruit verder helpen – hoop ik.

 4. Bryan schreef:

  Wat een mooie plugin! Deze ga ik bij mij ook zeker eens installeren. Dankjewel voor de tip Joany! 😉

 5. Joop Liefaard schreef:

  Ik probeer de plugin te installeren maar krijg de mededeling: Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.
  Enig idee waar dat aan ligt?

  • Joany schreef:

   Probeer eens naar instellingen -> permalinks te gaan en op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken (zonder iets te veranderen). Soms wil hij daarna wel werken.

 6. Joop Liefaard schreef:

  Ik heb je suggestie gevolgd maar dat heeft niet tot en gewenste resultaat geleid. Ik ga eens verder zoeken op internet naar mogelijke oplossingen. Bedankt in ieder geval.

 7. Marcia schreef:

  Deze plugin ziet er heel handig uit! Maar ik weet niet of ik het zie zitten om deze nu nog aan mijn site toe te voegen, dan moet je toch ook al je oude recensies overzetten naar dit nieuwe post-format? Is er een optie om je huidige post aan te passen, zonder de reacties etc. te verliezen? Want ik zou het zonde vinden om alle recensies opnieuw te moeten plaatsen – wanneer ik huidige blogposts kan omvormen naar een recensiepost ben ik echter wel aan boord 😉

  • zwartraafje schreef:

   Ik dacht exact hetzelfde. Dat is het enige dat me nog tegenhoudt. Verder lijkt het me wel heel handig om door deze plugin wat tijd te kunnen besparen. Vroeger vulde ik regelmatig mijn recensie-archief aan maar ik sta ondertussen schandalig achter. Dat zou dus ook weer een pak schelen.

 8. Vivian schreef:

  Ohh dit klinkt wel heel goed! Ik ga eens even kijken of dit wat voor mij is, zou inderdaad een hoop werk schelen. Dank voor de tip! 😀

 9. Anneke schreef:

  Is het eigenlijk ook mogelijk om bestaande blogs om te zetten naar reviews? Ik kan het niet vinden en dacht dat jij het misschien wel wist.

  • Joany schreef:

   Vooralsnog kunnen oude recensies alleen handmatig worden verwerkt, maar de suggestie om iets toe te voegen om dat te vereenvoudigen is wel al heel vaak geopperd in het forum. Wie weet in een toekomstige update.

 10. mascha schreef:

  ik zag daarnet je artikel en heb hem maar meteen even gedownload. Wordt even een klus om alles over te zetten, maar a la. Het ziet er super tof en handig uit, dus het is het waard.

 1. 12 april 2018

  […] CRAVING PAGES >> Recencio Book Reviews […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: