Over Craving Pages

Recensiebeleid

Op Craving Pages verschijnt elke doordeweekse dag een artikel met betrekking tot boeken. Een verschil met andere boekenblogs is dat ik geen uitgebreide recensies plaats op mijn blog. Dit betekent niet dat ik geen boeken meer recenseer. Het betekent echter dat ik mijn review van recensieexemplaren plaats op andere platforms zoals:

  • Goodreads
  • Instagram of Litsy (op verzoek)
  • en in 2 webshops naar keuzeIk heb deze beslissing genomen omdat ik uit jarenlange ervaring als boekblogger op heb gemerkt dat recensies aanzienlijk minder gelezen worden en interactie genereren dan andere, boekgerelateerde content.

Op mijn blog laat ik me liever inspireren door de boeken die ik heb gelezen. In plaats van reviews kun je hier atikelen vinden zoals; quotes ontleed, open brieven aan personages, lijstjes, quizzen, fanart, DIY’s, book-defacing artikelen, enz!

Mijn artikelen kunnen links bevatten naar webshops. Als lid van het partnerprogramma van Bol.com verdien ik een kleine commissie wanneer je iets via mijn link besteld. Dit geld investeer ik weer in mijn blog; denk aan domeinkosten, winacties, reiskosten, enz.

Nederlandse boeken link ik echter naar het verkoopportal van mijn favoriete boekhandel. Ik vind het belangrijk om de Nederlandse boekhandel te steunen. Daarvoor lever ik graag wat van mijn commissie in. Dus, wanneer je Nederlandse boeken online besteld… bestel dan a.u.b. via je boekhandel.

Samenwerking

Craving Pages is uitgegroeid tot een heus begrip binnen haar niche en zodoende een zeer interessante partij voor samenwerkingen ter promotie van je boek. Een kleine greep uit de mogelijkheden zijn…

  • Booktube video’s
  • Interviews
  • Verslag van uw event / boekpresentatie
  • Brainstorm
  • Podiumoptreden
  • Advertorials

Heb je vragen / opmerkingen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur me dan gerust een mailtje of PB me via Twitter of Instagram @Cravingpages

Wat ik nu lees...

Recente reviews

Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

good omens van neil gaiman en terry pratchett cover craving pages

Good Omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett

Sinds Amazon Prime Video aankondigde dat zij van plan waren dit boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett te verfilmen staat het al hoog op mijn wil-i

stepsister jennifer donnelly cover craving pages

Stepsister van Jennifer Donnelly

Ondanks het gemak van online shoppen gaat er wat mij betreft niets boven een bezoekje aan de échte boekhandel. Vooral wanneer de boekhandel in kwesti

Categoriën

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

23,645 / 80,000
×