Over Craving Pages

Recensiebeleid

Op Craving Pages verschijnt elke doordeweekse dag een artikel met betrekking tot boeken. Een verschil met andere boekenblogs is dat ik geen uitgebreide recensies plaats op mijn blog. Dit betekent niet dat ik geen boeken meer recenseer. Het betekent echter dat ik mijn review van recensieexemplaren plaats op andere platforms zoals:

  • Goodreads
  • Instagram of Litsy (op verzoek)
  • en in 2 webshops naar keuzeIk heb deze beslissing genomen omdat ik uit jarenlange ervaring als boekblogger op heb gemerkt dat recensies aanzienlijk minder gelezen worden en interactie genereren dan andere, boekgerelateerde content.

Op mijn blog laat ik me liever inspireren door de boeken die ik heb gelezen. In plaats van reviews kun je hier atikelen vinden zoals; quotes ontleed, open brieven aan personages, lijstjes, quizzen, fanart, DIY’s, book-defacing artikelen, enz!

Mijn artikelen kunnen links bevatten naar webshops. Als lid van het partnerprogramma van Bol.com verdien ik een kleine commissie wanneer je iets via mijn link besteld. Dit geld investeer ik weer in mijn blog; denk aan domeinkosten, winacties, reiskosten, enz.

Nederlandse boeken link ik echter naar het verkoopportal van mijn favoriete boekhandel. Ik vind het belangrijk om de Nederlandse boekhandel te steunen. Daarvoor lever ik graag wat van mijn commissie in. Dus, wanneer je Nederlandse boeken online besteld… bestel dan a.u.b. via je boekhandel.

Samenwerking

Craving Pages is uitgegroeid tot een heus begrip binnen haar niche en zodoende een zeer interessante partij voor samenwerkingen ter promotie van je boek. Een kleine greep uit de mogelijkheden zijn…

  • Booktube video’s
  • Interviews
  • Verslag van uw event / boekpresentatie
  • Brainstorm
  • Podiumoptreden
  • Advertorials

Heb je vragen / opmerkingen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur me dan gerust een mailtje of PB me via Twitter of Instagram @Cravingpages

Wat ik nu lees...

Recente reviews

verleid van k. bromberg cover craving pages

Verleid van K. Bromberg

Author:

Het is zomer. En op de een of andere manier wil ik in de zomer niets liever lezen dan zwoele, romantische boeken. Gelukkig komt SVM Publishing met e

kill the queen van jennifer esten cover craving pages

Kill the Queen van Jennifer Estep

In de maand augustus doe ik mee aan de Disney-A-Thon; een leesmarathon bestaande uit vijf leesuitdagingen en vier verschillende teams. Als lid van te

nerds! van emilio guzman en thijs van domburg cover craving pages

Nerds! van Emilio Guzman en Thijs van Domburg

Net als veel andere boekennerds zijn er een aantal 'triggerwoorden' die mijn aandacht onmiddellijk trekken in een samenvatting, titel of blurb. En - 

Categoriën

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

35,311 / 80,000
×