#Ohmybookathon TBR

You may also like...

6 reacties

 1. Leesmee schreef:

  Toffe boeken heb je gekozen! Ik ben nog niet helemaal uit mijn stapel, maar ik laat mensen op Twitter stemmen welk boek ik zal gaan lezen.

 2. Leesmee schreef:

  voor een boek met mijn eigen letter heb ik gekeken op Goodreads in mijn To Read lijst. Klikte op sorteren op titel en dan scrollen naar de E, zijn er best nog wel wat!

 3. Samantha Olvers schreef:

  Judaskus van Linda Jansma is met een J! Twee keer zelfs, de titel als de achternaam van de schrijfster.

 4. Samantha Olvers schreef:

  Judaskus van Linda Jansma is met een J! Twee keer zelfs, de titel als de achternaam van de schrijfster.

 5. Annemieke schreef:

  Prentenboeken tellen toch ook gewoon? 😉 Toch al 7 op een week dan, haha. Al wordt er hier ook veel herlezen. Ik doe niet mee deze keer. Ik doe al mee aan een maandlange reading challenge die van start gaat op zondag en op zaterdag start ook nog eens de readathon van een goodreads group waar ik bij zit. Anders wordt het wel heel veel.

  Veel succes!

 6. zwartraafje schreef:

  Ik wist meteen dat ik opnieuw wilde meedoen aan de #OhMyBookathon. Die uitdaging is trouwens ook de reden dat ik nu een hele blogfeed-achterstand heb staan. Oorspronkelijk was ik niet van plan om me te doen aan de aparte challenges maar uiteindelijk deed ik dat toch én daar heb ik geen spijt van. Waarschijnlijk gaat er nu eerst weer even wat minder gelezen worden tot ik alle klusjes (online -en offline) heb gedaan die bleven liggen omdat ik aan het lezen was. Maar nadien hoop ik terug wat meer te kunnen lezen. Het was immers heel leuk om weer wat meer aan lezen toe te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: